Pruukinranta Seinäjoki

Lauantaina pääsin vierailemaan Seinäjoen Asuntomessualueella monen muun bloggarin kanssa. Meidän, SO -bloggareiden lisäksi bloggareita oli Vaasasta. Mukava pakkanen sekä taivaalta leijailevat lumihiutaleet eivät lannistaneet meidän intoa tutustua näihin sovittuun kuuteen kohteeseen. Bloggaajia oli mukavasti paikalla ja huomasinpa, että monessa kuvassa oli valkokypäräisiä paljon enemmän kuin mitä itse kohdetta. Elikkäs näillä mennään :)
 
"Messualueelle nousee 34 omakotitaloa, joista yksi paritalo. Talot sijoittuvat messualueelle korttelipihoittain, joista jokaisella on omat erityispiirteensä mm. värityksen suhteen. Korttelipihat sulautuvat huomaamattomasti ympärillä olevaan koskemattomaan luontoon."
 
1. Talo Nixi. Täällä saimme pienen esittelyn tulevasta asuntomessualueesta Kirsi Joensuun esittämänä. Sarkoa Ky:n emäntä Hanna oli laittanut pöydän koreaksi. Lisäksi tässä kohteessa saimme ihailla Virpi Mäkisen taidetta.
 
 
 
 
 
2. Talo Nuuka. Täältä voit seurata Nuukan tarinaa, KLIK


 
 

 
 
 3. Ainoakoti Jekku. Täysin valmis. Kodin hengetär, Kaarina odottaa jo innolla messuja. 
 4. Talo Villa Tango, Forte -kivitalot

  
5. Kastellin Koria
 
 


 
6. Kastellin Kaarna muuttovalmiina 
////
  
Lopuksi saimme vielä pientä viemistä kotiin: Virpiltä, Sarkoalta, Lapuan Kankureilta sekä LuinSpa:lta. Kiitos! Päivä oli oikein mukava ja onnistunut. Mua vaan paleli koko ajan kauheasti, en osannut pukeutua tarpeeksi lämpimästi (toppahousut kotona). Jään innolla odottamaan tulevia asuntomessuja. Täällä on varmasti kaikille jotain, uskon kovasti niin! Kuulostaako mielenkiintoiselta pohjalaistalokortteli tai, periskooppitorni? Täältä voitte vielä tsekata messuesitteen.
 
Nyt maanantai -töiden pariin ja tästä tämä viikko taas pyörähtää käyntiin! Niin, ja ne tulppaanit ovat unohtuneet täysin kauppaan :)  Vielä niitä mulle riittää! Rapsakkaa viikon alkua!
 
 
Riitta
 
 


 

 

6 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää messuilla jo! Harmitti että minulta jäi tuo tapahtuma nyt välimatkan takia väliin, mutta kesämmällä sitten! Mun blogissa alkoi muuten just arvonta jossa on Virpin maalaus palkintona :-)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus. Kiinnostaa siksikin kun oma raksa on aika samalla mallilla.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa päästä kurkkimaan kohteisiin jo rakennusvaiheessa.
  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Odotan kanssa, että pääsisi jo näkemään noita taloja. Varmasti aika mielettömiä. Ja maisemat on ainakin hyvät:)

  VastaaPoista
 5. Oih, olipa kivoja kuvia ja etenkin Kaarnan kuvat ilahduttivat. Me kun rakennamme sellaista eikä olla noin valmista vielä nähty edes kuvissa :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!