KUTKUTTAVA VUOSI TULOSSA

 


Heippa te kaikki siellä! Joulu oli ja meni. Uusi vuosikin tuli. Jospa nyt blogi heräisi syyskaamoksestaan tähän hyytävään talveen! Pakkasmittari näyttää -19 astetta ja se tietää sitä, että tämä nuhanenä pysyy visusti sisällä. Toistamiseen flunssassa. Ehkä kova syksy, joka on onnistuneesti takana, ottaa nyt otetta minusta.
 
 
Jotakin menneeltä syksyltä: Koulussa olen tykännyt käydä, tehtävät laittavat haastamaan itseään. Kotirintamalla on valmistut ulkosauna, lapset kasvavat ja töitä on ollut mukavasti. En voisi tyytyväisempi olla! Kaikki kotivaltakunnassa siis hyvin. Uuden kameran investoin syksyllä. Opettelut kylläkin täysin kesken tai ehkä ne ei ole vielä edes alkaneet??!
 


  
Sisustaminen ja kaikki siihen liittyvä nostaa kovasti taas päätään. Paljon haluaisin hankkia. Tiedän, että hankkimisella ei mitata mitään, eikä kaikki tarvitse hankkiakkaan, vaikka haluaisi. Ei läheskään, mutta silti tykkään unelmoida ja haaveilla. Varmasti sinäkin?  Ja jos jotain hankimme, se tulee olemaan varmasti aikaa kestävää ja laadultaan suomalaista. Yksi jonka haluaisin heti, on tämä.  Toisena esimerkkinä haluttaisi vaihtaa yläkertaan puulattia lattiamaton sijaan. Jonkin aikaa olen jo tästä haaveillut, mutta haaveilu ei ole vielä saanut "tuulta alleen". Uskon kuitenkin, että ennemin tai myöhemmin lattian vaihdon aika tulee. Uudistamisvimma tulee aina keväällä, ehkä kevät onkin jo nurkan takana? Totta, ensin täytyy käydä talven läpi. Äh :)
 
 
^^^^
 
 
Kuinka moni teistä on ajatellut käyvän tänä vuonna asuntomessuilla? Tuleva kevät ja kesä tulee olemaan mielenkiintoinen. Seinäjoella järjestetään Asuntomessut 8.7. -7.8.2016 ja olen mukana yhdessä kohteessa assarina. Tulevasta kohteesta ehkä lisää tässä kevään mittaan! Pysykäähän siis kuulolla. :)

Mä yritän olla ahkerampi tämän blogin kanssa. Jospa se kevät toisi tullessaan myös bloggailuun aikaa ja intoa enemmän :)


Riitta

 
 
 

9 kommenttia

 1. Kivaa, olet täällä takaisin! :) Toki instassa olen aktiivisesti seuraillut! Ilon ja onnen hetkiä alkaneelle vuodelle! :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla jäädään odottelemaan mitä kohteessa Seinäjoella teet! Kuvia laittanet jossain vaiheessa. Ihana tuo Marimekon verho ikkunassa!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen flunssassa, taas. Koko syksy meni melkein sairastaesssa, saisi jo riittää! Kiva kuulla kuulumisia sinulta :-) Itsekin olen noita kouluja harkinnut, vielä mietityttää että "riittääkö" se mulle kun töihin haluaisin, tai jonnekin pois kotoa. Ja tuolla ei olisi kuin ne pari päivää kuussa. No, voihan se olla että koulu poikisi kuitenkin sitten sitä työtäkin? :-)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun pääsit kirjoittelemaan :)
  Aivan ihana haave sinulla oli ja sellainen sopisi hyvin teidän kotiin. Lattiaremppa onkin aikaa vievä projekti.
  Mukavaa alkanutta vuotta ☆☆☆

  VastaaPoista
 6. Asuntomessuille on tarkoitus tulla :)
  Mukavaa pakkaspäivää

  VastaaPoista
 7. Mukava kuulla sinusta. Ja pikaista paranemista. Itsekin olen kiinnostunut kovasti Seinäjoen messuista, kun olen sieltä kotoisin ja varmasti siellä poikkean, ehkä useammankin kerran, jään kuulolle.

  VastaaPoista
 8. Ihana kuulla sinusta taas.
  Omat someseurailut kun painottuu tänne blogipuolelle, niin on välillä aivan pimennossa että mitä kenellekin kuuluu, jos blogissa on hiljaista.

  Terkut täältä rannalta valtameren kohinasta.
  Heräsin aikaisin kukon lauluun, kävelin rantaan ja päätin viettää hetken laatuaikaa puhelimen seurassa.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!