Perus perjis

Se on täällä taas. Perjis. Koti siivottu, hyvä mieli, jäätelöä, takkatuli, perjantai- illan rauha, sohva ja melkein koko perhe kasassa. Mitä sitä muuta kaipaisi?
 


No, tulppaaneja!  Mulle iski kauhea himo tulppaaneista. Onneksi vain niin kuin ilon tuojana ja somistusmielessä  :D Tänään en joutanut/jaksanut kauppaan ja nyt olen ilman tulppaaneja. Kai mä huomiseen selviän ;)

Pari päivää vanha kuva. Jos tämä näkymä paikkaisi pikkasen niitä tulppaaneja? No, ei taida :/

Kuva joululta, kun piti saada jotain kuvaa perhekalenterista


Onneksi tammikuu näyttää varsin rauhalliselta!


Huomenna mielenkiintoinen päivä. Pääsen kurkkimaan kuuden asuntomessutalon ulko-oven taakse. Jospa ei olisi kovin kylmä päivä. Toipilaan on ehdottomasti ja joka tapauksessa päästävä mukaan! Tästäpä tulikin mieleen, että pitää muistaa ladata kameran akku, kylmässä se hupenee nopeasti!
 

Joko sinä olet ostanut ensimmäiset tulppaanit on tälle kevättä talvea? Kiinnostaisi minkävärisenä?


Rentouttavaa viikonloppua sinullekin!
Riitta

7 kommenttia

 1. Tänään ostin ekat! Väriltään hmm oisko roosaa :) olin päättäny että vasta ens kuulla kun oikeasti voi jo alkaa kaarratella kevääseen, mutta enpä malttanut oottaa.

  VastaaPoista
 2. Tänään ostin ekat! Väriltään hmm oisko roosaa :) olin päättäny että vasta ens kuulla kun oikeasti voi jo alkaa kaarratella kevääseen, mutta enpä malttanut oottaa.

  VastaaPoista
 3. Vielä jäi kukat kauppaan minullakin :)
  Teillä on kyllä kaunista ♡
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Rapea viikko sitten ostin vuoden ensimmäiset tulppaanit ja tällä kertaa ne oli pinkkiä ❤

  VastaaPoista
 5. täälläkin piti saaha jo ekat tulppaanit ostaa ja vaalean punaisena:) ihana odottaa kevättä, niin tykkään..tulppaanit ja kevät<3 -hekla-

  VastaaPoista
 6. Tulppaanit on vielä ostamatta, mutta aivan ehdottomasti pian pitää ostaa! Huippua, että pääsit kurkkimaan messualueelle:)!

  VastaaPoista
 7. Tulppaanin himo iski täälläkin viime viikolla ja valkoisia ostin. :) Hyvää uutta vuotta teille!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!