Rauhallista majan tekoa 
 
Mulla on uuden karhea näppäimistö alla. Outoa, se on taas totuttava uuteen koneeseen. Kuvatkin laitettu aivan sellaisenaan. Tulin vain moikkaamaan ja kertomaan kuinka meillä on kohta viikon päivät joka päivä rakenneltu majoja pääsääntöisesti olohuoneeseen, mutta myös keittiöön ja eteiseen. Lasten puuhailua on ollut mukava katsoa/seurata, sikälimikäli olen ennättänyt (tällä kertaa en ole osallistunut leikkiin). Kuin ihmeen kaupalla he ovat leikkineet sovussa. Pieninkin on otettu hyvin mukaan ja hänelle on löytynyt sopiva rooli leikissä. Kamalaa sotkua ja tavaroiden roundaamistahan tuo on, jos matotkin pitää siirtää, (samalla näätte meidän mattojen väriskaalan) mutta yllättävän siistiä toimintaa kuitenkin :) Ihan mielelläni minä autan ja korjaan nuo tuosta pois jos lapset ovat päivätyön tehneet majailun parissa! :)

Kun isä on ollut lasten kanssa, niin äiti on saanut tehtailla tähtien parissa. Jämä kynttilöitä poltellen ja kahvia juoden on tullut kulutettua monen monta tuntia kartonkien parissa. Eikös nuo pikkutähdet sopisikin hyvin joulukuuseen?
 

 
 
Tässä yhteydessä voisinkin mainita, että minut ja tuotteeni löydät Kokkolasta 22-23.11 Kankurin Joulumyyjäisistä. Jos esimerkiksi haluat varmistaa itsellesi jonkun tietyn värisen/koon tähden, laitathan siitä minulle postia metsola19(at)gmail.com niin saadaan varmasti haluttu tuote sitä haluavalle henkilölle!
 
 
 
Ihanaa loppuviikkoa blogini lukijoille!
Riitta
 
 
 
p.s joulukorttikyselijöille: Jotakin joulukortteja minulla on valikoimissa, niitä esittelen piakkoin. Monta kuvaa mitä voisi painattaa, on mielessä, mutta katsotaan riittääkö aika siihen! Jos ei tänä vuonna, niin palaan niihin ensi vuonna ;)
 
 
.

10 kommenttia

 1. Ihanat leikit siellä! Ja nuo pienet tähdet on niin söpöjä, just joulukuuseen!

  VastaaPoista
 2. Lasten majaleikit on ihania ja todella antavat äidillekkin hetken omaa aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana valo noissa majanrakennuskuvissa! Ja tykkään todella paljon noista sun jutuista, kunhan osaan pääättää mitä niin laitan tilausta tulemaan :)

  VastaaPoista
 4. Majanrakentaminen on täällä meilläkin ihan suosikkipuuhaa. Kauniita mattoja ja nyt ihastuin kyllä noihin olohuoneen? verhoihin ihan täysin. Jotain ton suuntaista olen meillekin etsinyt, mistä ne mahtaa olla?

  VastaaPoista
 5. Saga: verhot ovat iki-ihanat Marimekon Focus.
  Miten voikin olla samassa kuvassa noin paljon suosikkejani! Kaunista arkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tiedosta. Marimekkoa vähän uumoilinkin. Täytyykin aloittaa etsintä :) Todella kauniit.

   Poista
 6. Ihania puuhia siellä teillä :) Mäkin ajattelin, että tänä voisin lähettää joulukortteina kaikille noita sinun mettässä kortteja, siinähän on kortti ja lahja samassa ;)

  VastaaPoista
 7. Ihania majanrakentajia, äitille työrauhaa. =) Suloisia pikkutähtiä! <3
  p.s. Mun blogissa arvonta menossa, tarjolla pääsylippuja Tampereen kädentaidot messuille. =)

  VastaaPoista
 8. Täytyypä tulla sitten Kankuriin pyörähtämään :)

  VastaaPoista
 9. Vau mikä määrä mattoja! En ookkaan ennen huomannut. Mä en osaa valita sitä yhtäkään ;)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!