Lauantai-illan kiireettömyys

Huh hellettä. Kova viikko takana. Senkö takia tämä kurkun karheuskin iski? Tiedä sitten. Laitoin yläkertaan vähän tunnelmaa ja ajattelin aloittaa viikonlopun nauttimisen nyt. Palmu kuvissa ei ole aivan jouluisimmasta päästä, enkä muutenkaan haikaile palmujen alle, mutta jotain vihreää oli saatava kuviin ja jukka osui ensimmäisenä silmiini :)

Ja kait mä senkin takia halusin vähän kuvata (ja siivota), kun tässä taannoin hommasin uuden valaisimen. Keskiviikkona olimme Seinäjokisten bloggareiden kanssa Sisustuskauppa Glo Interiorissa. Tätä valaisinta olin jo kaksi/kolme kuukautta katsonut sillä silmällä ja nyt sitten ostin. Eli ei mikään hetken huuma ?! Samoten nuo pienet kuuset, tuossa pölkyn päällä Glo Interiorista. Ihanan yksinkertaisia!
 

 

 
 
Toisinaan kuvaaminen on hieman haastavaa!


 

 
 
Kohta mä kääriydyn tuohon Lapuan Kankureiden huopaan! Vain villasukat ja suklaa mynthonit puuttuu! Nii ja takkatuli, mutta eiköhän me saada sekin asia pian korjattua!
 
Nauttikaahan tekin!
 
Relax -terveisin Riitta :)
 
 

 
 

4 kommenttia

  1. Tuo mustaksi maalattu pölli on kaunis! <3 Leppoista iltaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja nuo pikkukuuset ja kaunis valaisin. Kaikki vekit kiehtoo minua tällä hetkellä :) Ihanaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
  3. Kaunis valaisin ja upea sisutuskokonaisuus muutenkin . Rakastuin noihin kuusiin, ne täytyy hakea ehdottomasti Seinäjoelta.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!