PIIRONKIPÄIVÄHarjoitukset jatkuu kameran kanssa. Tämä maanantai on säbäpäivä tai vaikkapa piironkipäivä. Meille kotiutuu vanha kaunotar pilkkahintaan. Reilu viikko menty ilman karkkia. Ihmekseni ei ole tehnyt tiukkaa. Liekkö muutama leivospala auttanut vieroitusoireitani? :) Selväpä se.
 
Mä ajattelin ja päätinkin jo, että hillitsen hieman kirppariostoksiani. Minkäs teet, kun vastaan tulee piironkikaunotar  ja seuraavana päivänä ovelle kolkuttaa Marimekon Fokukset. Ei näitä vaan voi ohittaa. Molemmissa kirpparihinnat. Voisitko sinä sulkea silmäsi tällaisilta? Ehkäpä jo huomenna kuvaa aarteistani.
 
On ne kirppikset vaan poikaa!
Ride
 
 

6 kommenttia

 1. Hyvät värit kuvissa ja jes, saat otettua lähikuviakin:)!

  VastaaPoista
 2. Kirpparit on kyllä pieni elämän suola. Mikä tunne tulekaan, kun löytää jotain mahtavaa ja lähes ilmaiseksi :) Kauniit nuo mustat kynttilät Festivoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään tuosta yhdistelmästä itsekin. Äläpä muuta sano, missä olisimmekaan ilman kirppareita. Se tunne kun löytää jotain itselle kallisarvoista puoli-ilman on sanoinkuvaamaton!!

   Poista
 3. Hitsit noi sun Festivot. Sain juuri appiukolta kotiin muutaman matalamman.
  Nyt tahtoisin myös tuon korkeimman. Kirppareille siis. Ne on. Pop :)

  VastaaPoista
 4. Poppia ne on! Pari vuotta sitten ostelin kirppareilta noita festivoita. Nyt en oo hetkeen niitä katsonut sillä silmällä, mutta voishan sitä taas sitten kun Tää "ostoslakko" loppuu :) Tykkään kyllä noista valtavasti.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!