LUONTO PUHUTTELEE

  
Eilen meil oli talo täynnä naisia. Tuolit vielä hujanhajan, mutta kun on niin kauniita tuoleja, niin eihän se haittaa :) Tykkään noista kaikista aikalailla! Juteltiin luonnon kauneudesta, ihmeistä, vaikutukesta. Onko luonto meille itsestäänselvyys, mikä on sielunmaisemamme, retkeilemmekö, osaammeko nauttia siitä, voiko luonnossa tuntea levottomuutta jne. Kyytipoikana itsetehtyjä lihapullia, tuore salaattia, herrrkulista juustokakkua sekä mokkaleivoksia. Kyllä oli illalla kupu täynnä. Tämä päivä alkoikin reippaalla aamulenkillä.
 
Yläkerrassa huoneet kylpee auringossa. Aula ei niinkään. Siellä ei ole ikkunoita, seinät maalattu vaaleanharmaalla. Voi olla, että maalaan ne vielä joskus valkoisiksi! En osaa kuvata, suokaa tämä. Kuvausvinkit on aina tervetulleita. Lapsilla alkoi loma. Kohta nokka kohti Keski-Suomea. Sitä ennen Suomen peli. Joko teitä jännittää?
 
Tuolta tuo piippuhuoneen muutos jo pienesti vilahtaa. Tykkään kyllä todella paljon muutoksesta. Nyt nauttimaan lomasta! Palataan! <3
 
Ride

12 kommenttia

 1. Hienot nuo ikkunat ovien yläpuolella! Tervetuloa Keski-Suomeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Tykkään myös. Ne ovat tuomassa valoa aulaan. Pikainen pyörähdys heitetty siellä päin.

   Poista
 2. Luonto puhuttelee minua ainakin näissä ihanissa kuviesi tarjoamissa sävyissä, mutta jääkiekko ei niinkään :) Puun väri sisustuksessa on kyllä kaunis ja teillä näyttää olevan talo täynnä aarteita. Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä noista moni tuntuu aarteelta, mutta on täällä niitä " ei aarteitakin". Minä myös Tykkään puun eri sävyistä sisustuksessa. Tervetuloa Satu tämän blogin matkaan!

   Poista
 3. Kiva postaus:)! Teillä näyttää tosi mukavalta! Ja tervetuloa Keski-Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Keski-Suomessa on niin kaunista, siellä käy mielellään ja onhan siellä ihania sukulaisia joidenka luona on ihana käydä.<3

   Poista
 4. Löysin vasta nyt blogisi. Upeaa kerroksellisuutta! (joka ainakin kuvista välittyy sellaisena). Sopiva sekoitus kaikkea ja erilaista sopusoinnussa keskenään. Kuva, jossa erilaiset tuolit ja ihana senkki samassa otoksessa on jotenkin pysähdyttävä - erilaiset mutta silti näyttää kuin olisivat aina olleet yhdessä!!!

  Jään innolla linjoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jutta! Sitä omat silmät sokaistuu kun päivästä toiseen katselee näitä samoja nurkkia! Olen ihan otettu kommentistasi <3
   Terveuloa seuraamaan tätä blogia, toivottavasti viihdyt linjoilla:)

   Poista
 5. Teillä on kyllä ihan mielettömän kaunista.

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, niin kaunista..huokailee täällä. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JohannaL. Mä huomasin kuvia laittaessa, ett taas mä laitan kuvaa tosta liitutaulun edestä. Nyt saa liitutaulu hetken olla "jäähyllä". Mä tuun teille kuolaamaan! :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!