MISSÄ VÄRIT

Hänen kauhukseen, joka jossain kommentoi kotiamme liian värittömäksi, aion karsia värejä vielä enemmän. Pah ja pöh.

 
Totta puhuakseni. Se pirtsakka punavalkoinen Lokkiverho ei oikein "istunut" esikoisen huoneeseen. Samaan syssyyn vaihtui myös piippuhuoneen keltavalkoraidallinen Marimekon verho. Kuka arvaa mitkä laitoin tilalle? Ne älytsit kirpparilta hankkimat Fokukset. Ei niitä raaskinut kaappiin pistää. Samasesta piippuhuoneesta lähti keltainen Lokki- päiväpeitto ja tilalle tuli Bo boota. Pieniä muutoksia, mutta huoneen ilme muuttui täysin. Kuka haluaa nähdä, nostaa käden ylös NYT! Niin ja mä en jaksaisi kattoa enää noita yläkerran aulan punaisia valaisimia. Tää miettii nyt vaan, että raaskiiko niitä myydä!?
 
Aika surkuhupaisan näköiset nuo neljä/viisi potkuria rivissä tuolla ulkona. Pitäis oikein ulkoiluttaa kameraa ja ottaa muutama tallenne niistä. On muuten ollut maanantaifiilis. Muillakinko? Tästä on hyvä jatkaa tiistaihin, kun mies on tulossa juurikin nyt töistä :)
 
Ride 

23 kommenttia

 1. Ja jos aiot myydä ne punaiset valaisimet, olen jonos ekana. Voidaan tulla hakeen ne teiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa oonko meinannut monesti laittaa sulle, ett tääl olis valaisimet. Mut tuun sit kuitenki poropäälle. Mietitään, mietitään. Tulkaa hieroo kauppaa paikan päälle?!

   Poista
 2. Ai jaa, minä taas ymmärrän tosi hyvin tarpeen karsia värejä entisestään, kun itsellekin iskee aina välillä sellainen fiilis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kumma, yhtäkkiä haluaa hirveesti väriä, mut toisena päivänä voisi karsia kaikki. Se on tämä naisen mieli ihmeellinen:)

   Poista
 3. Haluan nähdä! Hetimmiten! :)

  Välillä iskee väriähky ja välillä niitä kaipaa. Onneksi muu sisustus on sellainen, että väriä on helppo lisätä tai poistaa - kuten on teilläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkin on nopee lisätä tänne jotain väriä ja sit taas vastaavasti saa nopeasti karsittua värit pois, kun mieli muuttuu. Suht neutraalilla kun menee, niin kaikist paras. Väripilkkuja sinne tänne ni on hyvä. Niitä voi sit mielen mukaan vaihdella.

   Poista
 4. Mä haluan nähdä, ennen ja jälkeen kuvat! :) Teillä on kyllä niin nättiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Joo mä taidankin tehdä sellaisen postsuksen noista huoneista. Kiitti vinkistä:)

   Poista
 5. Höh, eiköhän tuo liene jokaisen oma asia pitääkö talossaan värejä vaiko ei. Minusta teillä on kivan näköistä vaikkei sielä nyt kauheasti värejä oiskaan. mutta hei, jos aijot niistä lokeista luopua niin täältä löytys niille erittäin rakastava koti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän Se menee. Toiset tykkää enemmästä määrästä väriä ja toiset taas vähemmästä. Mä paan harkintaan ne Lokit, ehkä en raaski myydä niitä. Tiedä vielä.

   Poista
 6. ihanan näköistä! mä kaipaan kanssa välillä värittömyyttä. se vaan tapahtuisi niin, että pitäisi kärrätä kaikki mahdollinen kodista ulos ja tuoda sisään vain tarkkaan harkitut asiat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta, kiitosta. Välillä värittömyyttä, välillä vähän enemmän väriä. Just sellasta Se on.

   Poista
 7. Joo, mä kans haluan nähdä kuvia! Teillä on kaunis koti <3 Mun mielestä siellä on just sopivasti väripilkkuja :) Ja mä oon sitä mieltä, että lamput vaan het myyntiin, jos ne tuntuu olevan liikaa :) Raaskit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kai mun on sit raaskittava? :) Mä laitan noita ennen ja jälkeen kuvia kunhan ehdin :)

   Poista
 8. Äh mitään väritöntä...väritönta on valtavirran suosima pelkkä beige vaalea sisustus. Teillähän on just hyvät kontrastit <3 Upeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sitä mäkin. Täällähän on väriä vaiks kuinka!! Hyvä ja kiitos jos kontrastit natsaa :)

   Poista
 9. Haluaa nähdä muutoskuvia aina, kiitos kysymästä! Oot sisustanut kivasti, löysin vasta tämän blogin ja pitäny selata se alusta loppuun ja lopusta alkuun....!
  Värit tulee ja menee, tosi hyvä kun voi vaihdella kodin ilmettä pikku jutuilla. Ja mulla ainaki menee myyntiin heti kaikki mihin kyllästyn, en yleensä kaapista kaiva enää esille. Paitsi jotkut "aarteet" pitää toki säästää. Kivat jutut sulla, sait uuden lukijan täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kuka, mitä, missä milloin siellä on? :) Jep, joistakin vain ei voi luopua, joistakin hankinnoista taas tietää heti, että tuli huti ostos. Ilmianna itsesi? :).

   Poista
 10. Ja siis hei, ei kai olkkarissa oo lasten leluja levällään :O ;)
  Edelleen, mä niin tykkään teidän kodista! Saisit tulla karsimaan meiltä hieman värejä, järkeistämään tätä sisustusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis voi apua, ne näkyykin kuvissa ;) ;) Kivaa, että tykkäät. Osaisinkohan sisustaa teillä?

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!