KAMERA LÄSÄHTI

 
Moikka. Tulin vain kertomaan kuinka on mukavaa, kun on lunta. Taitaa vaan ne vähäisetkin tätä menoa sulaa. Lapsetkin menee ihan omasta halustaan ulkoilemaan. Ei tarvitse jaaritella ja lahjoa. Arvatkaas. Hyvä tai huono, mutta mulla meni kamera lopullisesti rikki. Siinä mielessä mahtavaa, että se meni rikki. Tiedän, saan uuden, mutta siinä mielessä huono, mulla ei olisi nyt vaan mitään saumaa ostaa järkkäriä, mutta mutta. Emmä tajua mitä pitäis tehdä. Mä en jymmärrä järkkäreistä mitään ja halu ostaa sellainen on kova. Ei kukaan ostaisi itselleen uutta ja myisi mulle omaa vanhaansa? Alottaisin silleen varovasti.. Nyt bloggaajat, te, joilla on ihania, kivoja, mahtavia kuvia blogeissanne antaisitteko kaikenlaisia vinkkejä koskien järjestelmäkameraa (lähinnä ehkä Canon) ja kuvia/kuvausta. Linkit ovat myös tervetulleita.  Tämän postauksen kuva näpättiin puhelimella. Melkee tulee parempia ku mun entisellä pokkarilla.huh.
 
Tänään  neiti 2kk sai ensimmäisen rokotteen. Tänään ekaluokkalainen valitti pääkipuaan, silti nautin maanantai-illasta kahvin ja appelsiinismoothien kera. Ei paha. Ja tänään haaveilen blogiini tulevista paremmista kuvista, heh.
 
Ride

6 kommenttia

 1. Kameravinkkejä en osaa sen kummemmin antaa, mutta itse olen ollut tyytyväinen miehen Canon eos 500D -järkkäriin, jonka mies osti Anttilan alennusmyynneistä. Nettikirpparilta ostettiin siihen sitten parempi objektiivi.
  Tsemppiä etsintään ja toivottavasti saat järkkärin pian. :)

  VastaaPoista
 2. Entäs jokin kompaktin kokoinen valovoimainen pokkarikamera?
  Mulla oli ennen sellainen puolijärkkäri. Ei ollut kooltaan ja painoltaan mikään ihan mieletön, mutta kuitenkin sen verran, että ärsytti kantaa mukana.
  Tahdoin kameran, jota jaksaa kantaa aina mukana ja joka mahtuu taskuun. Jotta niitä kuvia voi oikeasti arjessa ottaa.. eikä vain "kaivampa kamerajalustan esiin ja otan aikaa kuvaamiselle"-tyyppisesti.

  Nyt on markkinoilla paljon hienolla (vanhaa jäljittelevällä) muotoilulla olevia ammattilaistason pokkareita.. kannattaa tutustua.

  VastaaPoista
 3. Paljon on hyviä kameroita kyllä markkinoilla :) Ihan ehdottomasti kannattaa mennä liikkeisiin tutustumaan ja kokeilemaan omaan käteen sitä kameraa. Itse arvoin canonin ja nikonin välillä ja jälkimmäiseen päädyin sen takia, että se tuntui omiin käsiin sopivammalta. Perusjutuilla pääsee jo pitkälle (eli ei tarvi kalleimmalla mahdollisella alottaa) :) Ja olen tullut itse huomaamaan että parhaimmat kuvat tulee sillä kameralla, joka kulkee mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, testailun jälkeen Nikon tuntui mulle paremmalta. Kannattaa käydä "sovittelemassa", laadullisesti noissa ei hurjia eroja ole puoleen eikä toiseen :) Canoniin ehkä saa helpommin edullisempia putkia.

   Poista
 4. Kun ostin oman Canonin EOS600D hyvällä alennuksella,
  sain mukana pari tunnin kamerakurssin ja sillä pääsee hyvään alkuun.
  Tekemällä ja uteliaisuudella oppii :).

  VastaaPoista
 5. Hei ainakin Foto-Forma myy käytettyjä, ostin itte sieltä. Saa varmasti toimivan uutta edullisemmin.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!