Ylisillä

Voin hehkuttaa, meille tulee kuin tuleekin sähkäri huomenna. (uskon vasta sitten lopullisesti kun nään auton kaartavan pihaan.) Ja voin myös hehkuttaa vihdoinkin siitä, että täällä paistaa aurinko!!
 
Löysin eilen kirpparilta Makelle tollasen sisustuslampun. Nyt raksailutkin onnistuu paljon jouhevammin, kun on mitä katella. (onkohan se huomannut tota ollenkaan? :) Ajattelin lampun olevan osa sisustusta valmiissa yläkerrassa.
 

 
Vasemmanpuoleinen huone ykkösluokkalaiselle, oikeenpuolimmainen kolmosluokkalaiselle. Ovien yläpuolelle tulee ikkunat antamaan valoa aulaan, homma vielä vähän kesken.
 
Parasta jälkeä tulee kun lapset hommissa?
Tuolla missä on noi punaiset putket, tulee meidän vaatehuone, tai tarkemmin huone vieraspatjoille, täkeille ja tyynyille. Etuseinämä koostuu kolmesta 70 cm peililiukuovesta. Molemmille reunoille tehdään 20 cm seinänpätkää, ylös n.10cm. Ovet tulee olemaan n.2metrisiä. Tossa vieressä näkyykin vähän porrasaukkoa. Suunnitelmat elää ja voi ollakin, että mekin menemme ylös nukkumaan. Ja jostakin syystä haluamme molemmat tohon "piippuhuoneeseen" Mutta saas nähdä. Oikeanpuolimmainen huone menee eskarilaiselle.


 
Oikeella oleva seinän pätkä on vessan seinää. Olishan sitä voinut ottaa porrasaukosta/-lta kuvia. Muuten, noi rappuset on meille vieläkin ihan mysteeri! Ja ne pitäis jo päättää. Hui ja hei. Sanon ma.

2 kommenttia

 1. Kävin jo Clas Ohlsonilla hipistelee tuota valaisinta, mut vielä en kotituttanut :). Mun täytyis varmaan useimmin käydä koluamassa kirppareita, kun ei täältä löydä mitään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää mun oma on varmaan sata vuotta vanha, ainakin, jos kunnosta päättelee. Mulla tulee nyt liiaksikin käytyä koluamassa noita kirppareita. Välillä vaan pitäis osata olla pois. Vaikkakin enää ei tuu ostettua ihan mitä sattuu!( ai ei vai ;))
   Mukavaa naistenpäivää sulle Heinie!

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!