Kohta vihertää?

 
 


 
 
Istutuspuuhissa! Äiti on jo istuttanut omansa. Kun lapset tulevat koulusta hekin saavat tehdä saman. Tänä vuonna istutetiin rairuohoa paksumpaa. Toivotaan, että kohta vihertää. Mulla on nimittäin peukalo keskellä kämmentä näissä hommissa. Kaikenmaailman viherkasvit olisi ihania, mutta se tosiasia on, että kukat ei säily meillä ollenkaan. Olisi kiva istutella yrttejä sun muita, mut en mä onnistu kumminkaan, ni oon jättänyt sen tekemättä. Tarvisinkohan mä vinkkejä, jos mä kuitenkin joskus kokeilisin?
 
 
* // *
 
 
p.s meidän sähkäri kävi eilen olee kolme tuntia töissä. Vissiin työpäivä oli sen jälkee täynnä. :(   


5 kommenttia

 1. Ihana istutuskenno! Mistä ostit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykästyin tohon ja näin "ruukun" monet eri mahdollisuudet :) Oliskohan nää ollut maxi kodintukusta tai tokmannilta. Ihan tarkkaan en muista.

   Poista
  2. Osan yrteistä oon kasvattanu aina siemenistä, osan ostanu taimina Jokilaakson Matkailupuutarhalta toukokuun tapahtumasta(mikähän sen nimi on?). Ne toisten istuttamat aina vihertävät komiammin, kui omani. Päätin viime keväänä, että tänä vuonna(mikäli maltan olla laittamatta) en istuta siemenistä mitään, vaan haen sieltä kaikki taimina.

   Poista
 2. Että-sanan eteen muuten tulee pilkku, ei sen jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle. Jos katsot paljon vanhempia postauksia, niin olen laittanutkin pilkun ennen oikeaan paikkaan. Lukiessani jonkun blogia huomasin, että pilkku on että-sanan jälkeen ja ajattelin, että oonko mä oikeesti käyttänyt sitä koko ajan väärin. Eli en ollut :) Oon miettinytkin monesti ku kirjoitan, että kuulostaa hullulta jos "jaksottaa" tekstiä pilkkujen ja pisteiden mukaan.
   Eli kiitos sulle. Asia korjaantuu..

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!