Haaste sisustusbloggaajille

Sain Villa H:n Heinieltä haasteen koskien kodin todellista ilmettä. Haaste on alunperin lähtenyt liikkeelle White & Fresh blogin Irinalta.


"Taannoin blogimaailmassa kiersi Naked Truth-haaste, jossa oli tarkoitus paljastaa omat kasvot meikittömänä. Jokainen sisustusbloggaaja tietää, että todellisuus ja arki eivät ole aina sitä, mitä sisustuskuvissa näkyy. Sisustuskuvia otettaessa siivotaan ja puunataan tai vähintäänkin rajataan pahimmat sotkut ja kaaokset tieltä pois, jotta kuvat olisivat inspiroivimpia ja nätimpiä.

Nyt on aika kokeilla jotain muuta. Haastankin sisustusbloggaajat raottamaan realismin verhoa ja kuvaamaan kotiaan juuri silloin, kun koti on kaikkea muuta kuin kuvauskunnossa

 
 
*//*

Tänään Metsolassa näytti tältä, hetkeä aiemmin olin tullut töistä. Melkeenpä viikkoon en ole tehnyt oikeestaan mitään kotihommia, no ehkä parit tiskit- Takana on työntäyteinen viikko ja viikonloppu, pitkiä päiviä ja jopa yöduunia. Muuten Isoo kiitos kuuluu tässä kohtaa Paremmalle puoliskolle! Muitta puheitta räjäytän kuvat silmienne eteen kauhisteltavaksi eikun ihailtaviksi! :) Olkaa hyvät!Tänään tämmöstä, huomenna jo toisenlaista. Nimittäin huomenna mulla on vapaapäivä ja sen pyhitän kotitöille. Toki heti aamusta täytyy käydä hierojalla, että jaksaa duunailla.

Nyt väsyttää niin, että en haasta kuin yhden blogin: Hetkiä

Mukavaa tiistai-illan jatkoa kaikille!
 

3 kommenttia

  1. Nä on hauskoja :) joskin sotkuinenkin näyttää oikeinkin siistiltä :)

    VastaaPoista
  2. Ettehän te osaa eres sotkea!

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!