Portaista

 
Piiiitkästä aikaa vaihdoin olkkarissa järjestystä. En ookkaan sit aikoihin tätä tehnyt. Alakertaan tulee heti väljyyttä ku saadaan yläkerta valmiiksi. Sitä odotellessa ..
 
Mutta sitä ennen, ennen kuin yläkerta on valmis pitäisi tietysti päättää ne PORTAAT. Tässä yksi vaihtoehto, mielestäni aivan meidän näköiset.. mutta en oikein tiedä tykkäänkö tosta oikealla olevasta kaiteesta, saiskohan sitä jättää pois/miltähän se näyttäis ilman? Plääh, emmätiiä. (turvallisuus, turvallisuus)
 
http://www.tahtiporras.fi/


Joskus voi vaan olla vaikeeta jonku asian kanssa. Tiedän, ett ku portaat on paikoillaan hetken  mittailen niitä silmilläni, mut sit se toljottaminen unohtuu. Kaikkeen tottuu/turtuu aina. Tästä on tullut mulle iso stressipallo joka vyöryy sinne tänne ja tonne, kun tiedän, että ei olla ensi  eikä sitä seuraavanakaan vuonna vaihtamassa portaita uusiin. Eli kestävää, ajatonta, kaunista hakusessa..Nää vois olla sellaset?
 
Aamulla kello soi  ennen sianpieremää, miten sitä taas tottuu tähän? Emmäkäsitä.
 
Ride
 

 
  

15 kommenttia

 1. Kivat nuo kaiteet, tuollaiset kaposet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis ehdottomasti nähdä livenä, ett uskaltais jotai päätöksiä tehdä!

   Poista
 2. Hienot. Meillä on portaat jo tilauksessa, toivottavasti on sitten mieluiset ;) Melko hankalaa päättää pelkkien kuvien perusteella jotain noin suurta asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, kyllä mäkin mielellään näkisin portaat livenä tai jotain "osia" niistä. esim.tässä tapauksessa kun mietimme valkopetsattuja askelmia, niin haluaisin verrata niitä valkoisiin maalattuihin askelmiin, onko pettävyys "riittävä" jne..en halua puunsyitä näkyviin (tässä tapauksessa)
   No olipa sekava, onneksi mennään messuilla käymää, ni jospa ne asiat selkiintyis.

   Poista
 3. Tähtiportaat on vkloppuna Pytinki-messuilla.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sinne siis :) Pitää käydä jututtaa. Kaupankäynti on jo aloitettu heidän kanssa.

   Poista
 4. Nätit on portaat. Mut tuo stressipallo kuulostaa erittäin tutulta tällä hetkellä täällä meilläkin. Pitäis päättää khh:n kalusteet ja vaatekaapit ym ym. Yhtä pyörittämistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Toivotaan että tuo pallo katoaa yhtä nopeaa kuin on tullutkin. Siinä teillä onkin päättämistä! Hyviä päätöksiä sinne :)

   Poista
 5. Nykyisin on kai pakko olla jonkumoiset kaiteet. Entä metallikaiteet valkoisena? Täällä oli kivoja kuvia: http://www.metalliportaat.fi/kaiteet/

  Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sivuvinkistä! Kaiteet kait on pakko ja hyväkin olla, mutta tuolle pikkupätkälle en niitä olisi halunnut laisinkaan :) Metallikaiteet tulee, mutta otettiin sitten kuitenin puinen käsijohde.Katsotaan millanen on lopputulos :)

   Poista
 6. Meidän ystäväperheellä on mun mielestä tosi hieno ratkaisu: läpinäkyvää pleksiä kaiteet. Heidän moderniin kotiin ainakin sopii. Jotenki näyttää, kuin ei ois kaiteita lainkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pelkään, että tulee liian modernit meidän kotiin jos laittaa lasikaiteet. Ja näiden tahmatassujen jälkiä sais olla aivan koko ajan pyyhkimässä :)

   Poista
 7. Me soudimme ja huopasimme portaiden kanssa ihan viimeiseen asti. Portaat oli jo laitettu tilaukseenkin, kun vaihdoimme vielä kaiteet lasiin. Ja kylläpä ne portaat nyt paikoillaan ovat täydelliset.
  Valkoisista askelmista olen saanut kuulla, että ne likaantuvat todella helposti. Päädyimme siksi valkolakattuun tammeen, kuten parkettikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tosiaan portaat jo tilauksessa. Voisin kuvitella samoin, että vielä soudetaan ja huovataan:) Mutta ei, toivottavasti niin ei käy. Mun täytyy käydä kurkkiis teidän portaita! :)Mukava kuulla, että portaat ovat mieluisat ja täydelliset!

   Poista
 8. Itaa. Pakko kysyä muistatko teidän lopullisten portaiden hintaa?

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!