Vikatikkikö?

Iltaa, no ku mä olin taas yks päivä vähän hätäinen, aloin käsittelemään wc:n takaseinää. Mä en nyt tiiäkään tuleeko tästä hyvä. Jätin homman kesken. Nyt kysynkin teiltä arvon lukijat ja satunnaiset käviät: 
Tuleeko sinun mielestä takaseinästä liian tumma? Voiko rajausta tehdä johonkin, jotenkin hassusti? Yksinkertaisesti: Mitä mä teen? Itse nyt liian kauan seinää katsoneena, en enää tiedä mitä tehdä.

Katsokaapa tekin hetki, ja ehdottakaa!
Mä oon kuulkaa tätä veskiä pyöritelly mielessä ja yksi hullu ajatus on, ett jos laittais ton koko seinän tolla, paitsi keskelle seinää astetta ylemmäksi jättäis pallon muotoisen alueen käsittelemättä. Se olis vähän niinkuin samista sit ton lampun kanssa. 

Takaseinä pitäisi kuitenkin jollain ehkä käsitellä ihan vessan siivottavuuden takia. Itse tykkään paljon enemmän tosta vaaleemmasta pinnasta, mutta mitä enemän seinää katsoo, niin kyllä toi tummakin alkaa kummasti näyttää hetki hetkeltä paremmalta.

No, niin kerrohan mitä sinä tekisit, niin mä pääsen maanantaina hommiin!! :) Kiitos sulle!

Huomenna onkin sit puunkantopäivä! Kuulemiin! 

14 kommenttia

 1. Onko toi tummempi läiskä siis käsitelty jollakin? =) Mun mielestä toi vaaleampi on kivempi :) Laittaisin siihen sit vaan jonkun taulun, jossa on vaikka tekstiä.

  VastaaPoista
 2. Heippa LillaMy! Juu tummempi kohta on käsitelty ja sitä ei saa pois, muutakun koko seinän uudelleen rappaamalla. Sehän tässä harmittaakin. Minäkin tykkään vaaleammasta enemmän. Mietinnät täällä jatkuu ja tiesti yksi vaihtoehto tosiaan on rapata seinä uudelleen. :)

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään tummmemmasta. Se tuo kivasti särmää ja kontrastia. Katossa oleva lamppukin tulee paremmin esiin sitä vasten. Joku raita tai kuvio vois olla vitsikäs. Pallon rajaaminen voi olla haasteellista. Kiva nähdä lopputulos.

  VastaaPoista
 4. Hei Ride! Käväisen aina silloin tällöin blogiasi lukemassa, kun kiireiltä ennätän, tosi kiva blogi ja hyviä ideoita! Wc:n seinistä: sulla on kaiken kaikkiaan ihana wc, jossa musta lattia, valkoiset kalusteet ja betoninharmaa seinä sointuvat hienosti yhteen. Minusta tumma seinä menisi liian tummaksi, vaan omaan silmääni nykyinen harmaa on kiva. Itselläni on tulevan talon suunnittelu käynnissä, keväällä alamme rakentamaan. Millä olet harmaat seinät rapannut, onko sulla siitä aiempaa postausta? Kivoja talvipäiviä teidän perheelle! t. rva Oja, http://hemmahosoja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Jatka vaan käsittelyä loppuun asti, hyvä siitä tulee! Valoisuutta on jo tarpeeksi, tummempi seinä tuo kivaa kontrastia.

  Vadelma

  VastaaPoista
 6. Minusta tuosta tummasta tulee kiva! Ja voisi tosiaan olla aika hieno jos siihen saisi jätettyä esim.pallon tai raidan tuolle vaaleammalle.

  VastaaPoista
 7. Tumma on parempi. Ja sitten siihen joku peili tai taulu.
  Anna mennä vaan... :)

  VastaaPoista
 8. Mä tykkään kans tummasta! Oon samaa mieltä kuin tuossa edellä, että siitä tulis kontrastia ja sopis tuohon laattaankin hyvin :)

  VastaaPoista
 9. Heippa! Eksyin jonkun/joidenki blogien kautta tänne. Ehdottomasti tumma! Sitten ei tuo puunvärinen pyyheripustinkaan pomppaa silmään, sopii paremmin tumman & vaalean kanssa! Ja mattokin sitoo kivasti tumman ja vaalean kontrastia! En ainakaan heti lähtisi mitään viivaa/palloa maalaileen, ensin tummalla ja sit makustelis että tarviiko seinä vielä jotain kivaa.. Mukavaa kevään odotusta! :)

  VastaaPoista
 10. hei! onko tuo teidän seinä siis jätetty laastipinnalle? mietin vaan mitä tekisin meidän uudelle takalle ku se on jätetty siis laastipinnalle ja on tuollaisenaan ihanan vaaleanharmaa MUTTA pelkään että se rapisee liikaa ja murtuu nurkista jos en käsittele sitä millään suoja-aineella/lakalla. se vaan harmittaa jos sitten väri muuttuu tummemmaksi..en uskalla kokeilla..

  VastaaPoista
 11. Heippa Kaikille! Ajattelin näin yhteisesti vastata:) Ensiksikin, mukavasti olette kommentoineet, kiitos siitä teille. Hyvä te!:)
  Ajatus seinän käsittelemisestä on nyt kääntynyt ja kyllä mä taidan sen loppuun asti käsitellä. Enkä jätä mitään käsittelemätöntä aluetta,palloa tms. seinään. Uskotaan, ett hyvä siitä tulee! :) Ja jos seinä kaipaa taulua tms niin sit siihen hommataan sellainen. Joku printti olis kiva!?

  Ja vielä: Mrs Oja olemme tainneet seinän rapata ihan jollan perus saneerauslaastilla, laastin takana on vesieristeet. Enpä muista olenko juurikaan vessasta/seinästä aiemmin postaillut.
  Anonyymi: Juurikin tuo vaaleampi pinta on pelkkää laastia, meillä pelätään jokseenkin samaa ja jos tohon joku rasvaset kädet läimäsee ni läikkä on ja pysyy, siksi lakataan ja toki siivuskin onnisutuu paremmin sit kun seinä on käsitelty.(käsittelemätöntä seinää kun ei siivoa mitenkään) p.s Meillä on keittiössä OnPiippu käsitelty samalla laastilla ja siinäkään ei ole käsittelyä. (se vasta vaara vyöhykeellä onkin rasvaisten käsien suhteen)

  Mutta:
  Saatte uutta postausta kun seinä on käsitelty! :)

  VastaaPoista
 12. Hei:) Tumma lattia ja tumma takaseinä tekee tilasta selkeän...jatka vaa mihin jäit!

  VastaaPoista
 13. Kato vejä toi tumma kohta silleen trendikkään geometrisesti vinoon, niinku kolmion tyyliin, katon rajaan toinen samanmoinen kolmio ja jätä loput raa`alle pinnalle! Ai että. :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!