--ÖÖ--Kiitos vierailusta M&V!

Emmä mitään kuvia teille osannut taikoa.... :( (linssissäkin jokin pallukka)

Tästä on hyvä jatkaa ja alkaa odottamaan viikonlopun vieraita. Jospa sitä pääsis aikuisten kesken ulos syömään. Olisko siellä ruudun takana innokkaita lastenhoitajia :D 

Suunnitelmissa olisi lattaa tänne kollaasia huone kerrallaan, yläkerran osailta. Pysyypähän itsellänikin vähän mielessä mitä kaikkea sitä on suunnitellut yläkertaan ja mitä kaikkea sitä sinne haluaa. Kaikkihan ei varmasti toteudu, mut ei ole tarviskaan. Toisaalta, suunnitelmat elää koko ajan ja toisaalta kaikki sisustusjutut on aivan auki.  Ideoita/ajatuksia on paljon. Ja niitä saa myös antaa lisää, jos ja kun joku sellaisia omaa, käytänöllisiä juttuja lapsiperheen yläkertaan. Kertokaa....Se on sit aivan eriasia toteutuuko kaikki mitkään  mun suunnitelmista. Mut hei suunnitella ja haaveillahan saa, se ei onneksi vielä tänä päivänä maksa mitään. 

Jännä juttu, mut eskarilaisen huone on jo aika lailla pääkopassa sisustettu. Hän kun itsekin haluaa sanoa, mitä ei ja mitä joo.. No, kyllä meillä nuo muutkin taitaa tuon saman. Saapa nähdä mitä tästä vielä tulee. Jännittävää!

Huomenna puhallusvilla ylisille. Sit lattian kimppuun. Kyl tää tästä!

Ride

4 kommenttia

 1. Kodikkaan näköstä teillä! Meillä taidetaan mennä aikalailla samaa matkaa yläkertojen suhteen. Paitsi että me saatiin puhallusvillat tänään ja lattiakin vissiin aloteltu. Säästettiin muuten (niinniin,minähän se oon oikeen ahkerasti rakentanu tuola ylhäällä ;) ) aika tukko rahaa tuon puhallusvillan laiton kanssa kun itse sen laitto! Paljonko teille tulee neliöitä yläkertaan? Mullakin ollut mielessä jonkinlaisen suunnitelman teko,mutten oo vielä ehtiny ainakaa enkä jaksanu.

  VastaaPoista
 2. Me sit päätettiin puhallututtaa, kun on niin sata muutakin hommaa:/ Vaik olishan siinä tosiaan säästänyt jotain!! Meill tulee yläkertaan muistaakseni 81,5 neliöä. (hyvä minä) Kiva suunnitella, mut katotaan toteuuko mikään! :) Minkäkokoinen yläkerta teille tulossa? Pää tiesti jo täynnä ideoita?? ;)

  VastaaPoista
 3. Miten paljon tuossa hommassa suunnilleen ite säästää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanni varmaan osais vastata paremmin, itse kun tekivät :) Jaa-a, Meillä se mies laskeskeli jotain "sinnepäin" laskelmia ja sit päätti kuitenkin maksaa työstä ja vaivasta tälläkertaa muille :) En siis osannut auttaa.

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!