Tiistaina  Meikä saa lisäenergiaa ihanan värisestä paidasta.
Pari räpsyä yläkerran tilanteesta. Tässä kohti aikalailla mennään.
Illalla meille tulee Kanadalainen, täytyis osata puhua lontoota n.13 vuoden jälkeen. Hui. Kun olin nuori, olin hoitamassa tätä tyttöstä joka meille nyt tulee... Tervetuloa J!

Ja mikä ihaninta, täällä paistaa pitkän tauon jälkeen aurinko!Antaiskohan tää tilanne täällä kotona periksi ja lähtis hiihtämään? Katsotaan!

Ride7 kommenttia

  1. Vautsi kuin tilava tuo teidän yläkerta on! Meijän huomattavasti pienempi tapaus on saanut jo ekat pohjamaalit ylleen. Ja mulla sisustusideat senkun kasvaa yläkertaa silmälläpitäen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, tehän ootte ripeitä, mä saan vielä tovin ootella pohjamaaleja, mut kyllä ne sieltä ajallaan. Mulla kans nii jyllää ajatukset sisustuksen suhteen. On muistettava, että yläkerta on pääsääntöisesti lasten valtakuntaa! ;)

      Poista
    2. Meillä onkin "vain" 40 neliötä tuo yläkerta ja mies sopivasti lomailee eli sillä on aamusta iltaan aikaa tehä sitä. Eipä se muuten noin nopeasti valmistuisi! :)

      Poista
  2. Teiän yläkerta näyttää kyllä tilavalta, oi että! Kohta pääsee jo pintoja tekemään ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyl tuolla kelpaa sit olella. Mä ootan jo nii paklausta, vaikka sit ku sitä tehdään on varmaan tuskan hiki koko ajan päällä. Mut vielä siihen on vähän matkaa. :)

      Poista

Kiitos sinulle kommentista!