Tänään meillä on käynyt jos minkämoista autoa raksalla..
Kodinkoneet, keittiön ja khh:n kalusteet ja oheistuotteet odottaa kasaajaa.

Tänään on saatu myös kylppärin laatoitus loppuun, alimmaista kerrosta lukuunottamatta, kaikki katot paneloitu, piippu rapattu, kannettu hurjasti tavaraa sisälle (keittiö ja khh)

Eilen oli mukava päivä. Sain olla aivan yksin ystäväni kanssa humputtelemassa. Pienimmäinenkin jäi kotiin, taitaahan edelliskerrasta olla jo reilusti aikaa kun vietin päivän yksikseni. Lyhyempiä aikoja toki viikottain, mut näin raksaillessa ne kerrat ett saan lähtiä yksin liikenteeseen, on kyllä aika harvassa. Mut kyl tää tästä ku päästään muuttamaan!!Lähettääköhän "raksamees" velipojilleen terveisiä!!!???? ;)


Liesituuletin tilattu, Keittiön allas ostettu,
vielä olisi monen monta pikkujuttua ostettavana/mietittävänä.


Ette tiedä mitä tänään tehtiin, tai pikemminkin minä!
-Vaikkei vielä olekaan viimeinen päivä!

Mukavaa Perjantaita teille!!!!

4 kommenttia

 1. Hyvällä mallilla raksailut! Voimia ja pitkää pinnaa kalusteiden kasailuun :) Tuollaiset lapsivapaat on kyllä luksusta, lyhkäisetkin. Hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan että kasailu menee rutiinilla. Mieheni mun kasaillut varsinaisen leipätyön ohella vapaapäivinään näitä. Eiköhän tää tästä. Ja mitä lapsivapaisiin tulee, ihan parasta luksusta tän arjen keskellä päästä jonnekin yksin! Varmasti sielläkin niin? Viikonloppuja!! :)

   Poista
 2. Oi, miten hienosti hommat edistyy! Mistä teille tuli kiintokalusteet?? Meillä ei ihan noin pitkällä vielä olla kuin teillä mutta perästä tullaan! :) Kivalta kuulosti myös se lapsivapaa... on se vain välillä vain niiiiin luxusta ja tarpeen! Hyvää viikonloppua sinne raksailun keskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee kiintokalusteet paikalliselta Mikant-keittiöltä, paitsi vessaan ja kylppäriin. Kyllä te perässä tuutte:) teille toki valmistuu samanaikaisesti myös yläkerta, mehän aherretaan sitä ens syksynä, ilmojen viilennettyä :) Lapsivapaat ovat todella tarpeen ja ne saa kyllä ihmeitä aikaan. Sit jaksaa taas nauttia tästä arjesta ja arjen pyörityksestä :)
   Teille myös hyvät viikonloput!

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!