Kokeilinpahan vastata yhteen kyselyyn, millainen sisustaja olen. Vaikeetahan se oli. Tykkään niin kaikista eri sorteista. Mut ruksien jälkeen, tällainen vastaus tuli:

Käytännöllisyys on kaiken A ja O. Etsit kotiisi kompakteja sisustusratkaisuja ja tyylikkäitä tilaihmeitä – kukkaroystävälliseen hintaan. Sisustat taitavasti eri väreillä ja osaat hyödyntää pienten tilojen neliöt tehokkaasti.

Sopivasti keskeltä sanottu. Itse en analysoi. ;)
Muuten tästä tulis pitkä postaus. Te, jotka tiedätte ja tunnette minut, millaiseksi TE kuvailisitta sisustustani, sistustusmakuani jne.. kertokaapa jos huvittaa!

Nyt muutama kuva teille ihan täältä kotioloista 

Muijaa sen olla pitää :)
 (oikeesti ei pakko, mut se vaan on niin ihana)

Näistä kuvista saatte selville mistä mä ainakin tykkään, mutta kyllä mä tykkään niin paljon muustakin. Rakkaat siskokullat taitaa tietää parhaiten, millainen mun sisustusmaku on.

Ja eikun iltapalan laittoon.


2 kommenttia

  1. arvaa itkenkö vieläkin kun se koira ennen joulua pölli sen mun muija-tyynyni!! :( yhyy.. sisusti kai koppiaan :D

    VastaaPoista
  2. Jaa-a. ;) kyl toi testi taitaa kuvata ihan oikeen sun sisustusmakua. Ennen rakentamista se on ollut ehkä hiukan erinlainen, enemmän vanhaa arvostava. Mutta nyt kun saa kaiken suunnitella alusta, tulee ne oikeat toiveet esille. sisustustyyli varmasti on sellainen asia mikä saattaa muuttua elämän varrella useinkin. Siihen vaikuttaa kokonaisuudessaan elämäntilanne, lasten ikä jne.. mitkä asiat tuntuu tärkeiltä. Ihania hankintoja olet tehnyt jo nyt. odotellessa että pääsen katsomaan niitä metsolaan! Toivotaan että hankinnat ja materiaalit kestää käytössä lasten kanssa touhutessa ja melskatessa :) uskon niin! ja käytännöllisyys on tärkeää lasten kanssa, pidä se mielessä! Toki jossain voi ja pitää revitellä!! :) T; isosisko

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!