Onpa mukava kuulla että porukka oottaa uutta päivitystä! Edellisestä onkin jo aikaa.

Tänne kuuluu hyvää, ei mitään raksaväsymystä, vaikka blogia en olekaan saanut päivitettyä. Aurinko armas pitää mut kaukana koneelta, lapsilla ollut hiihtolomansa, käyty siellä ja täällä, miehellä ollut sairasloma jne jne.

No mitäs raksalle kuuluu... Ollaan (tai en minä mitään oo tehnyt) tasoteltu kylppärin seiniä, wc:n takaseinää(sehän tulee rapatuksi) Alaslaskut saunaan ja kylppäriin. Kevyt hionta pohjamaalatuille seinille, vesieristykset, tilattu kylppärin laatat, ja mitäs vielä... kaikkia pientä näperrystä saatu aikaiseksi.
Arkieteisemme maalasin sillä hiirenharmaalla. Siitä alempana kuvaa. Kuva ei kerro ihan mielestäni oikeaa väriä, mutta hyvä se on, ei mennä vaihtamaan!
Vessaan teimme joka seinälle vesieristyksen puolentoistametrin korkeuteen, voi olla että saadaan monta kertaa maalata että peittää. Sen näkee sitten. Lattiaan tulee epoksi, ja sen mukana vesieristys.
Miten te muut teette esim. kodinhoitohuoneeseen vesieristyksen? Vain vesipisteiden lähelle? lattialta nostoa seinille?  totta meillä lattiaan laitetaan, mutta sitä meidän ei tarvitse miettiä kun se tulee epoksin mukana. Lähinnä nyt ajattelen seinien ostalta. Kertkaahan!

Katto-ja seinäpaneelit on saapuneet. Keittiönmittaajalle soitettu. Sähkäriä TAAS odotellessa.


Kuvista saat selville että siivota pitäis, sekä että nämä kuvat eivät ole ihan päivitetyt, mutta ei kait se haittaa. 

Tasotetta on jo laitettu toisenkin kerran. Koko seinä tulee tasoitteella, väliin jää vesieriste.
voi olla että saadaan maalata noita valkoisiksi jääviä seiniä useampaan kertaan.

Kylppärin tasotettua seinää. Kuvaaja voi olla vinossa :)

Tässä hiirenharmaata arkieteisessä. Jakotukit yms pitäis saada siististi piiloon. Alhaalta vasemmasta kulmasta voit verrata  sävyä valkoiseen.


Vaiheessa..


Keittiöstä olkkariin päin. Oikeella ruokailutila.

Keittiöstä ruokailutilaan päin.

Olkkarista eteisaulaan päin.
Musta maali odottaa takkaa!
että tällasta. Illalla kokoontuu mukava porukka naisia illanviettoon. Ai että mä ootankin! Harvinasta herkkua raksailun lomassa!  Viikonloppuna saadaan vieraita, kaikkien odottamia, myös lapset tykkää!!
Elikkäs tiedossa on rutkasti mukavaa! Tervetuloa L&T!


Ei kommentteja

Kiitos sinulle kommentista!