Lauantaina meillä paneloitiin kattoa. Kirjastohuone ja makuuhuone valmiina, olkkari puoleen väliin paneloituna. Sunnuntaina lepopäivä.
Mikäs paneloidessa, kun miehellä oli kaveria. Kiitokset auttajille!

Kutakuinkin ollaan saatu kertaalleen maalattua pohjamaalin päälle. Mehän muuten maalataan Siroplast:n 7. Ilman sävytyksiä ja hyvän näköistä tulee! Keittiön ja olohuoneen välinen palkki katonrajassa on saanut pohjamaalit ylleen. Se pitäisi hioa vielä ja maalailla pintamaalilla.

Sauna saa paneelinsa tänään. Laitettiin kattoon led:it. Siellä ne on nyt mukavasti ympyrässä. Tuli mielestäni hienot! Ympyrän halkaisijaksi 80cm. Kiva ku saa jo fiilistellä valoilla :)
Pesuhuoneeseen vielä pientä tasoitusta samoinkuin keittiöön, piipun kylkeen tasoitus. Sitten mä pääsisin maalaamaan takkaa. Malttamaton kun oon!! 

Ja onhan siellä tehty muutakin, mm. betonikakkua jakotukin ympärille. :) ja paljon, paljon pikkujuttuja josta en edes tiedä.

Valkoinen lattiamatto tilattu. Laatat kylppäriin ovat saapuneet.Täältä näet millaiset laatat kylppärin seiniin valittiin. Betonin näköistä. Laatan  nimi on Okia Silfox LB09.
Ja kyllä tykkään tosta laatasta! Lattiaksi saunaan ja kylppäriin tulee musta epoksi.
Mutta mikä väri kodinhoitohuoneen lattiaan? Sinne tulee kans epoksi, mutta on vaikee päättää väriä. Musta olis yhtenäinen saunan ja kylppärin kanssa, mutta onko liian hallitseva? Ja valkoinen, liian arka ko kodariin? Valkoinen yhdistäisi muihin talon huoneisiin.. Siinä pähkäilyä. Harmaa voisi olla jees, mutta liian sinisävyinen meille. Ja jotenkin ruskee ei vaan miellytä, tai en ole edes ajatellut.
Jos sinä saisit valita mustasta ja valkoisesta, kumman valitsisit??
Kohta sekin pitäisi tietää.. (täällä on muitakin asioita mitä pitäisi kohta lyödä lukkoon, mutta kun ei osaa päättää)


Loppuun kuva joka ei liity mitenkään tähän postaukseen.


Mukavan pirteää loppuviikkoa!

4 kommenttia

 1. mustassa lattiassa näkyy ainakin helposti pöly..

  VastaaPoista
 2. JA valkoinen epoksi kuulema alkaa ajan kanssa kellastumaan, kun liima-aine alkaa jotenkin näkymään. Näin sanoi lattiapinnoittaja, kun itse mietimme väriä. Ootteko harkinnu akryylibetonia, se on halvempi kuin epoksi, eikä sitä tarvitse erikseen karhentaa, niin kuin epoksi kannattas kosteisiin tiloihin kun on niin liukas.

  VastaaPoista
 3. Täällä nettiyhteys katkeilee niin tiuhaan, etten ehdi ees kommentoida toisten postauksia.. Mutta nyt pakko koittaa! Siis aivan ihanasti teiän raksalla on menty eteenpäin - huima vauhti! Olikos teillä jotain valmistumisaikataulua mietinnässä? Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Mustassa tosiaan näkyy se pöly ja valkoisesta oon kuullut tuon saman ett kellastuu, eli ei sitä! Mustaa tulee. Siivotaan sitten sen verran tiuhaan!!
  Mä en tosiaankaan tiedä tarkalleen (vaikka mun pitäis tietää) mikä hiertopinta tms siihen epoksiin tulee, ettei ole liukas. Liukkaaksi me ei lattiaa jätetä. Ihan turvallisuus syistä.

  Jane: Vauhdista en tiedä :) mut Jos huhtikuulla päästään muuttamaan, ollaan kyllä tyytyväisiä! Ja nyt täytyy sanoa, että kyllä hyvältä näyttää!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!