Vihdoinkin voittaja tiedossa!

 
Eilen illalla sain arvottua. Johan sitä on kyselty: "kuka voitti", " kuka voitti" :)
 

 
Onnea Aila! Laitan sinulle hetken päästä viestiä voittoa koskien. Voitit kalenterin, pitsihimmelin sekä muutaman yllärikortin!! Kiitos arvontaan osallistuneille!Maailman synty -pussukka on ihana. Ostin sen taannoiselta reissulta täältä, pienestä putiikista Porvoon vanhasta kaupungista.   Meitä oli aikamoinen naiskööri liikkeellä. Paikasta toiseen kuljettiin useammalla autolla. Eikä kaikki muuten ollut viisipaikkaisia :) Siskoni koti täpötäynnä matkalaukkuja, patjoja, kuivumassa olevia pyyhkeitä, naurua ja puheensorinaa. Meillä oli hetki aikaa tavata, hiljentyä, kulkea rinnalla, tehdä arjesta juhlaa. Lämpimät muistot viikonlopusta läheisten kanssa kantavat harmaan päivän tullen. <3 <3 Tuo pussukka muistuttakoon minua ihanasta viikonlopusta sekä kaikista rakkaistani.
 Tänään illansuussa sain tutustua yhdessä muiden SoBloggareiden kanssa Foto-Formaan. Paikalla meitä opasti asiantuntevat miehet. Vaivaako päätäsi jokin polttava kysymys kuvaamisesta tai oletko ajatellut hankkia uuden kameran? Voin lämpimästi suositella kääntymään Foto-Forman väen puoleen! Minä nimittäin aion palata vielä sinne ;) Niinhän siinä sitten kävi, että kamerakuume iski. Tietty! Tarvitsisin vaan ensin jonkun ihan perusperuskurssin ja siitä sitten etiäpäin. Voisin lisätä, että tarvisin myös aikaa ja rahaa. Luulen ja mutu-tuntuma on sellainen, että kuvaus voisi viedä mennessään! Mutta aivan ensin otan aikaa ja menen Foto-Formaan!
 
 
Joko te aloititte viikonlopun vieton niin kuin meidän koululaiset? Tiedossa pitkä vapaa koulusta. Se tietää  lisänahinoita sisällä, kun ulkonakin aina vain sataa ja sataa!!!!! Mutta onneksi me ei olla sokerista, lenkillä voi käydä siitä huolimatta. Yksin ja yhdessä. <3
 
 
 
Iloisia mahdollisia tulevia vapaapäiviä sinulle!
/Riitta
 
 

1 kommentti

  1. Meillä nuoremmalla on koulua huomenna ja vanhemmalla lomaa. Mies on vapaalla ja minä töissä. Tänään lähdetään vielä jalkapallokentän reunalle juniorin peliä katsomaan.
    Mukavaa iltaa sinulle ☆
    ja onnea arvonnan voittajalle.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!