Piristystä keittiöön

Löysin pyöreän marmorisen tarjottimen kirppikseltä. Ihastuin siihen oitis. Samalla tuli idea, että lisäksi voisin hommata House Doctorin leikkuulautasen. Ne olisi kivat kaverit tarjoilussa. 
 
Tarjoilussa niitä ollaan päästykin jo kokeilemaan. Se on vain niin, että aina kun kattaus on valmis, kaikilla on kiire ruokapöydän ääreen, ettei me mitään kuvia ehditä ottamaan! Jospa jokunen kuva näkyisi hetken päästä jossakin! ??!
 
 
Samalla kertaa lisäsin ostoskoriin tuon House Doctorin pullon. Eipä pääse kärpäset tai muut ötökät yllättämään juojia. Kesää ajatellen, sen voi jättää vaikka terassin pöydälle odottamaan hörppijöitä.
 
 

 
 
Yllä oleva kuva kuluvan viikon tiistailta. Jotain juttua tulossa jonnekin. :)
 
Tuleekos teidän muiden ostettua Lidlistä kukkia? Tämäkin lilja-kimppu on hommattu Lidlistä. Leikkokukat on ihan parhaita pieniä arjen piristäjiä (kahvi on kuitenkin ykkönen)
 
 
Ihanaa, viikonloppu tulossa. Meillä ei ole erikoisia suunnitelmissa. Tai. Lapsilla alkaa loma, jotain keksin huomenna heidän kanssaan miehen ollessa talkoohommissa. Sunnuntaina saammekin sitten kauan odotettuja vieraita. Vieläkö vähän lämpenisi niin!
 
 
Aurinkoa meille kaikille ny!  :)
 
Riitta
 
 
 
 House Doctorin tuotteet hommattu täältä, klik! p.s oli siellä paljon muutakin ihanaa mitä olisi voinut klikkailla koriin :)
 

6 kommenttia

 1. Teillä on kertakaikkisen kaunista!
  Tuo vanha pöytä on ihana kaveri modernille keittiölle.

  Ja vastaus; Tulee ostettua. Ja täysin samaa mieltä. Eiku vaihdan kahvin siivottuun kotiin.

  VastaaPoista
 2. Voi miten hieno kirppislöytö ja tuo House Doctorin leikkuulauta on kuin kirppislöydön long lost friend :)
  Teillä on kyllä aivan ihanan näköinen keittiö, wau.
  Eilisten kevätjuhlien jälkeen sain liljoja ja tähtisilmän kotia kaunistamaan.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. ihanan näköinen keittiö teilllä. Juuri tuollaisen minäkin haluaisin

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan keittiö! Postasin muuten viikonloppuna sinun ihanista korteista, tässä linkki: http://huvikumpuliving.blogspot.fi/2015/06/leikkihuoneen-tauluseinat.html
  Hauskaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan keittiö! Postasin muuten viikonloppuna sinun ihanista korteista, tässä linkki: http://huvikumpuliving.blogspot.fi/2015/06/leikkihuoneen-tauluseinat.html
  Hauskaa päivää!

  VastaaPoista
 6. Teillä näyttää tosi kivalta :) Mikä on tuo ihana valaisin keittiön pöydän yläpuolella?

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!