Kammarissa pienesti uutta

¨
Aikapäiviä sitten hommasin täältä meidän makkariin nuo Ferm Livingin puukehykset tai -pidikkeet. Vähäeleiset, mutta paljosti tykätyt! Onkohan näitä isommille julistelle??
 

 
Musta seinä kaipaisi uudelleen maalausta. 4 -vuotias poikani oli liimannut askartelunsa seinälle. Ajatteli kai, ettei muuten saa sitä esille. Teos taisi olla helikopteri. Siivet (lue palasia) oli liimattu sinne ja tänne mukaviin kerroksiin. En voinut olla vihainen. Lähinnä harmitti.  Pidänkö liian vähän esillä lasteni taideteoksia?? Tai sitten poika tunnistaa jo äitinsä ja ajatteli, että "tätähän ei tästä heti liikutella" :) :)
 
 
 
Nyt kuitenkin helikopteri on yhteistuumin revitty ja uutta saatettu tilalle. Pienet piristykset makkarissa tuo hyvälle mielelle. Ajattelin hommata vielä jonkun hempeän kukan ilostuttamaan nukkujia.
 
Pidättekö te lastenne tai kummilastenne taideteoksia seinillä? Mihin muualle niitä on päässyt?
 
 
 
Muistuttelen vielä, että huomenna loppuu arvonta-aika. Osallistua voit täällä
 
Jännittävää iltaa!
 
/Riitta
 
 
 
 
EDIT: Pieni tarkennus...Lasten taideteoksia löytyy edelleenkin seiniltä. Ehdottomasti parasta taidetta!
 
 

5 kommenttia

 1. Meillä on yksi isompi tytön tekemä taulu seinällä ja pojan taideteos koristaa jääkaapin ovea. Oman huoneen seinille ovat myös laitelleet julistemaisesti piirrustuksiaan esille.

  VastaaPoista
 2. Meillä on tyttären tekemä perhepotretti olohuoneessa kehyksissä. Poikien huoneessa on vaijeri jossa on heidän askarteluja ja piirustuksia esillä.

  VastaaPoista
 3. Voi sentään, meidän tyttö on jo 18 eikä ole vuosikausiin enää tuottanut taidetta, mutta pari teosta on edelleen esillä kodinhoitohuoneessa. Entisessä asunnossa toinen niistä oli peräti olkkarissa. Lasten teoksethan edustavat parhaimmillaan omanlaistaan abstraktis-naivistista suuntausta ja käyvät ihan täysin "oikeasta" taiteesta!

  VastaaPoista
 4. Noi pidikkeet on kyllä kätevän näköiset! Tuollaisia kun löytyisi isoille julisteille, niin kyllä roikkuisivat kauniisti seinällä.

  Kaunis tunnelma kuvissa ja tilassa. Olet yhdistellyt taitavasti modernia ja vanhaa.

  VastaaPoista
 5. Kiva kamari teillä :-) Kyllä vain. Lasten tekemää/tuottamaa taidetta on esillä. Se on aitoa,puhdasta ja niin hellyttävää. Lasten taiteesta henkii sadun ihmeellinen maa,vapaus.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!