Vuoden ekat järjestelypuuhat

Ihana, ihana loma takana! Me ollaan niin nautittu joka hetkestä. Ollaan käyty mummuloissa yms. ja meillä on käynyt vieraita. Lapset ovat nukkuneet melkeinpä joka yö siskonpedissä. Tänä iltana kaikki suuntaavat omiin sänkyihin (toivottavasti). Petivaatteet on vaihdettu ja tuuletettu. Hyvä palata omaan sänkyyn. Luulen kuitenkin, että moni tuntee vieroitusoireita nukkumaan mennessä, mutta näin on hyvä. Rytmiin takaisin pääseminen ei onnistu illassa eikä kahdessa, mutta pikkuhiljaa.
 
 
Piippuhuoneessa on ollut ennätyksellisen kauan sama järjestys. Kaksi ja puoli vuotta. Sama aika mitä me ollaan tässä talossa asuttu! Muissa huoneissa on järjestys vaihtunut sitäkin tiuhempaan. Kaikista vaiheista ei ole tänne asti ehtinyt kuvia tai, saatikka että minä olisin edes tiennyt joka siirrosta. Huonekalujen järjestelyä taitaa harrastaa tässä talossa muutkin kuin minä. Pari tyttöä seuraa mukavasti äidin mielipuuhia :)
 
 
Pienet huopaset, itse koottavat villieläimet ovat lasten lemppareita.
 
 
Ihastuin mustan ja ruskean yhdistelmään, jonka seinä, tuoli ja kaappi muodostavat!
 
 
Tällä hetkellä kolmasluokkalainen asustaa huoneessaan yksin. Kolme vuotias seilaa meidän ja piippuhuoneen väliä, eikä tiedä missä haluaisi nukkua. Joka ilta eri huoneessa. Tähän tulossa kylläkin muutos :)
 
 
Koululaisen työpöytä pysyy siistinä kun läksyt tehdään alakerrassa ;)
 
 
 
 
 
Pitkää pukilla olevaa mustaa pöytää en viitsinyt kuvata. Siinä on pelikonsolit, pelit ja kaikki siihen liittyvä levällään. Uskon, että kukaan ei olisi nauttinut niistä kuvista ;) Täytyy pyytää miehenalku järkkäämään omat jälkensä.
 
 
 
Tuntuu muuten aivan viikonlopulta, mutta nythän onkin tiistai. Huomenna sitten loputkin joulujutut kaappiin, kevättä ja uusia juttuja odottelemaan!
 
 
Leppeää loppiaista!
 
Riitta
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 kommenttia

 1. Hieno tuo eka kuva, kylläpä tosiaan ruskea, musta ja puunsävy näyttää hyvältä yhdessä.
  Nuo kaapin jalat on niin hellyttävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään siitä kuvasta! Yllätyin kuinka hyvin nuo mainitsemasi sopivatkaan yhteen. Kaappi on pojan huoneen pelastus, kaikki tavarat kätkeytyy sinne!

   Poista
 2. Ensimmäistä kertaa tänne löysin. Kaunista teillä. Ihana hylly, tuoli ja villieläimet ainaskin.

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana huone! Musta seinä on upea! Huone on jotenkin tosi makean rosoinen<3 Tykkäilen! Ja nuo huopaeläimet, ihan älyttömän kivoja! Mistä tuollaisia eläimiä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään mustasta seinästä ja aina välillä ajattelen maalavani jonnekin muuallekin mustaa. Huopaeläimet on meillä niin tykättyjä. Ostin ne paikallisesta halppiskaupasta.

   Poista
 4. Muakin kiinnostaisi tietää mistä noita huopaeläimiä saa!
  Emma / http://leveamminhymyilevaperhe.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä huopaeläimet löysin tosiaan täältä paikallisesta halppiskaupasta, Sopurahasta. On ne kyllä tykätyt :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!