Tulkoon avaruus

Intouduin eilen vähän karsimaan näkemääni. Ei mitään ihmeellistä, mutta pientä piristävää siirtelyä. Sohva vaihtoi paikkaa, valkoisten kaappien päältä poistettiin vaneri, pikkuinen repäisi verhon alas (se kyllä laitetaan takasi) ja pitkä valkoinen puupenkki siirtyi seuraavaan huoneeseen. Muutama kynttiläjuttu on vielä, mutta nekin poistunee ensiviikolla kaapin perukoille! Nyt tuntuu, että tätä avaruutta on kiva katsella joulun ja sen tuoman runsauden jälkeen. (taitaa olla jokavuotinen traditio karsia joulun jälkeen kaikki mahdollinen pois)
 

 
Pari yläkuvaa ilman sohvapöytää ja sitten loput sohvapöydän kanssa. Joutavaa tai ei, mutta vähän halkaisijaltaan pienempi oleva sohvapöytä olisi parempi olkkariin. (ehei mulla mitään mielessä oo :D)

 


 
 
Mun takkutukat, joilla on vesirokko
 
Meillä kolme kuudesta sairastaa vesirokkoa. Tämän jälkeen kaikki ovatkin sairastaneet sen. Eipä taida haluta tokaluokkalainen lähteä huomenna kouluun, arvatenkin! Vapaapäivä äitin ja iskän kanssa, jes!
 
 
Eilen tapasin naisia SOblogien takaa. Suunniteltiin hieman kevään ohjelmaa, herkuteltiin hyvin ja tutustuttiin vielä paremmin toisiin. Vapaaillat ei ole koskaan pahasta. Kiitos Hanna! Seuraavaksi kuitenkin miehen kanssa!
 
 
Nyt on leppoista, takassa tuli ja pakosanelemana oltava kotona. Siispä suloista sunnuntaita muillekin!
 
 
 

Ei kommentteja

Kiitos sinulle kommentista!