Järkätty huoneMuistatko kun joku päivä mainitsin kuinka tyttönikin tykkäävät pyöritellä huonekaluja huoneissaan? Tässäpä esikoisen tämän hetkinen huonejärjestely. Ennen kuvien ottoa vähä järkkäilin, muuten tytön käsialaa. Ihmettelinkin yksi päivä miksi hän niin kovasti huusi kolmasluokkalaista avukseen. Lopputulos on tämä!
 
  
 
Ei ole eka kerta kun äiti tykkää järjestyksestä. Mielestäni nerokas idea laittaa koulupöytä keskelle huonetta. Olisinko itse huomannut tämän mahdollisuuden?!! Domus kaipaisi kovasti huoltoa. Tykkään tuolista niin, etten malta pitää sitä varastossa vaikkei se ihan priimakunnossa olekaan!
 
 
Ihanaa uutta viikkoa teille kaikille!
 
Riitta
 
Huoneen valaisin, tiikkinen pieni pyöreä tarjotin sekä pyöreä peili vanhoja kirppislöytöjä joista olen erityisen tyytyväinen.

10 kommenttia

 1. On tyttö perinyt äidiltään sisustussilmän :)
  Tosi kivasti laitettu huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että sisustaminen kiinnostaa alkavaa nuortakin, kunhan ei koskaan liian vakavasti ota :) Minä kanssa tykkään huonejärjestelystä.

   Poista
 2. Lapset näkee asiat ja ajattelee asioista eri tavalla <3 Ihana pieni sisustusihminen ja hieno lopputulos. Ja Domus - tuoli on ihana kulahtaneenakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä on ihan totta. Lopputuloksesta kiittäminen tyttöstä. Ja Domus -ihana myös sellaisenaan!

   Poista
 3. Oi, aivan mahtavaa että lapsosetkin ovat innokkaita sisustajia! Ja miten taitavia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään, että lapset saavat laittaa omaa huonetta mieleisekseen. Joskus voi tulla näin hienoja lopputuloksia, kunhan äiti ei ole mukana päättämässä :) Kannattaa antaa lapsen sisustaa, silleen sitä kehittyy :) kait.

   Poista
 4. Aivan ihana huone ja järjestys, tykkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Välitän viestin tytölle. Tykkään myös.

   Poista
 5. Ihana matto :) mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on Keskiseltä. Sen kummemin en muista matosta mitään :) Sorry.

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!