Ruokailutilan muutos

 
Nämä ihanat pikkuvarpaat ovat jo yli 10kk. Mihin aika juoksee?
 


 
Sadw:n myyjäiset lähestyy ja mulla jännitys kasvaa! Tulkaa nyt kaikki mahdolliset paikanpäälle tsekkaa ja ostamaan printtejäni. Samalla paikalla minun kanssa Keltainen Keinutuoli.
 
Eilinen ilta ja tänään aamupäivä järkkäilty ja siivottu. Koti taas hetken kunnossa ja siisti! Nyt on ihana mennä nukkumaan! Sitä ennen esittelen teille kuitenkin meidän uuden ruokapöydän. Hieman pieneni edellisestä, mutt tällä mennään ainakin hetken aikaa. Meillä on opettelemista kun pöytä on näinkin pieni :) Totuttiin edellisessä syömään leveesti ;) Vanha ruokapöytä on nyt mun työpöytänä.  Valon määrä ja tilan tuntu lisääntyi. Tykkään muutoksesta! Entä sä, näyttääkö sustakin muutos hyvältä?

 
Loppuun vielä huikkaus, ett mutkin löytää Maker's Marketista. Kaikki kortit ja julisteet ostettavissa myös sitä kautta. (Vielä sieltä ei kaikkia löydy.) Myöhemmin tulossa parempi esittely!
 
Nyt pää tyynyyn./Riitta
 

 

8 kommenttia

 1. Näyttää oikein hyvältä muutokselta.
  Kauniita unia, oman kullan kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään itsekin erittäin paljon muutoksesta, Edelleenkin 😊

   Poista
 2. pitkästä aikaa blogikierroksella. Hyvältä näyttää teillä koti! ja onnea uusiin tuuliin yrittämisen osalta! kuusikortit erityisesti ilahduttaa! :) Ja nyt pitää alkaa oottelee miltä näyttää teillä sit uusi tapetti seinässä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans monen monen monta kierrosta jäljessä, en tiedä mitä ihmiset ovat kirjoitelleet blogeissaan. Kiitos, onnea tarvitaan, aina ja kaikkialla, myös harrastepohjalla olevissa jutuissa 😉 ja tuo tapski, en millään jaksaisi enään odottaa, ett Se komeilisi seinässä!
   kiva, kun olet "täällä" taas!

   Poista
 3. Ihana pöytä. Artek? Saako näitä vielä uutena vai jostain "kirpparilöytö"?

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Varpaat on kyllä niiiin syötävät, että!

  VastaaPoista
 5. Kiitos seurasta tänään!:) Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!