Makupaloja messuilta

Pyörähdys Käsityömessuilla takana. Muutama paikka joista haluan pari sanaa/kuvaa näyttää.
 
1. Asmi tekee traktorin- ja pyörän sisäkumista koruja. Yksinkertaisen kaunista.  
 
 
 
2. Paapo on käsityöläisen aarreaitta. "Paapon tuotteilla tuodaan eloa ja luodaan iloa" Silmää hiveli ihanat Luona:n vaneriset kalusteet. Ihan sairaan mageet!

 


 
3. Tähtien sisustuskadulta bongasin jo eilen mainitsemani Molla Millsin pin up-kylpyhuoneen. Toiveissa oli, ett olisin saanut kuvaa itse henkilöstä huoneessaan, mutta virkkaus lavalla Jannen kanssa vei voiton :) Sain kuulla, että hän tykkäsi huoneestaan! Ja mielestäni Aveo onnistuikin todella mahtavasti suunnittelussaan! Hyvä, hyvä!!
 

 
 
 
4. Lumilapset  Gugguu, Papu, Reima, Nopsupopsu, HÖÖ, Keltainen keinutuoli ja mitä niitä nyt vielä onkaan. Ai niin, ne mun tekeleet :)
5. Mahtavaa oli tavata Himmelisti Eija Koski. Ei voi muuta sanoa, kuin että on hän taitava! Esillä oli ihan mahtavia teoksia. Pisteessään hän myy kirjaansa, jossa oheita. Häneltä on myös mahdollisuus ostaa tarvikkeita/tarvikepaketteja himmeleiden tekoon. Käykää tutustumassa paikanpäällä Eijaan. Suosittelen lämpimästi!
 

Eikö olekin tämä kaunis! Teoksen nimeä en millään muista, mutta kaunis se on! Toinen joka jäin erityisesti mieleen, on pisara (kolmas vasemmalta)
 
 
 
Paljon oli nähtävää, juteltavaa, kosketeltavaa, kuultavaa ja hypisteltävää. Aikaa olisi mennyt vaikka kuinka. Ja mikä parasta, sain kulkea yksin! Jotakin jäi vielä hampaankoloonkin, mutta aikaa ei  ole käydä uudestaan. Tässä tunnelmia ekalta messupäivältä. Huomenna ja sunnuntaina taitaa vain vauhti kiihtyä messualueella, hyvä niin! Käykäähän te jotka, ette vielä käyneet!
 
 
Messuterveisin!
 
Riitta 

8 kommenttia

 1. Mustan himmelin voisin minäkin ottaa tänne meille. On siellä messuilla ollut kaikkea ihanaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustat himmelit oli Kyl ihania ja niin taitavasti tehty. Messut oli oikeinkin mukavat!:)

   Poista
 2. Upeia himmeleitä!! Sopii sisustukseen myös muulloin kuin jouluna, kun on muu väri kuin perinteinen! Haaveissa, jos ennen joulua saisi jotain aikaiseksi himmelipuolella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin? Näiden edessä ihan häkeltyi. Ja oli kuin aika olisi pysähtynyt näiden liikehdintää seuratessa. On totta, että mustaa himmeliä voisi katsoa läpi vuoden!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ihanuuksia näkyi ympäri messuja, tässä vain muutamat mainitakseni.

   Poista
 4. Olipa messuilla kaikkea hienoa ja minulta nämä menivät ohi :(
  Tuttuja julisteita ainakin näkyi postauksessasi ja mustat himmelit ovat todella upeita!

  VastaaPoista
 5. Ensi vuonna sitten uudelleen! Mahtavaa, että julisteet on tuttuja! :) Himmeleistä olen samaa mieltä! :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!