Käsityömessut Seinäjoki 20v.


Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin Käsityömessut starttaavat! Tänä vuonna messut täyttävät huikeat 20 vuotta! Onnea käsityöyrittämiselle!!
 
Tämän vuoden messut ovat itselleni siitä erikoiset, että voit bongata kahdesta paikkaa mun juttuja. Tänään kun kävin katsomassa messurakentamista ja yhteistyökumppaneita, pyörähti ajatus "Oonkohan mäkin täällä ensivuonna!?" Sitä ei tiedä kukaan.

Taito, Design, Sisustus, Työpajavarikko, Lifestyle -kategoroiden alta löytyy mitä mielenkiintoisempia kiinnostuksen kohteita messuvieraille. Se josta haluan erityisesti vinkata on Sisustuskatu. Messuille rakennetaan Tähtien sisustuskatu, johon neljä sisustussuunnittelijaa suunnittelee persoonalliset  huoneet niin Janne Katajalle kuin Molla Millsille. Täältä pääset katsomaan kenenkä julkkisten huoneet messuilta löytyy ja kuka suunnittelee minkäkin kohteen! Yksi jo noista käveli portaissa vastaan, muttei tuntenut mua vai eikö hän nähnyt? hih.. joo.  Tämä osasto ehdottomasti katsottava, ja hei taitaa siinä joku äänestysjuttukin olla. Yhden tähden seinällä komeilee meikänkin uutukainen! Käykää bongaamassa Aveo ja se himoittu uutuus!

 
Molla Millsin kylpyhuonetta pin up -tyyliin, kohteen suunnittelu Aveo
 
 
Messuilla valitaan vuoden 2014 Käsityöyrittäjä sekä Käsityötekö. Mielenkiintoista kuulla mihin nuo tittelit tänä vuonna matkaavat! Lisäksi messuilla mm.luentoja, erilaisia kattauksia, Himmelisti Eija Koski,  Origamitaiteilia Sirkka Huttunen, muotitaiteilija Jukka Rintalan juhlapukunäyttely, pukusuunnittelukilpailu ja paljon, paljon kaikkea kivaa!
 
 
 

Täältä pääset kokonaisuudessaan Käsityö -messujen sivuille. Tervetuloa Seinäjoelle Kässän pariin!
 
Peeäs. Mitäkähän siitäkin tulee kun Milla Molls virkkaa Janne Katajan kanssa? :)
Se selviää messuilla!

Riitta

Ei kommentteja

Kiitos sinulle kommentista!