VUODEN EKAT LÖYDÖT


Nyt on saatu edellisen postauksen onkelma kuriin siirtymällä Chromeen. Onnistuu kuvien lataus. Kiitos tiedosta SarP!

Vuosi 2013 on lähtenyt onnistuuneesti käyntiin. Vuotta vaihdettiin vanhassa kotopaikassani, veljen perheen luona. Oli siellä muutama muukin ! Terveiset vaan kaikille! Lomaa mulla on ollut nyt kolme viikkoa ja kyllä tykkään! Ei oo tehnyt pahaa ollenkaan ;) vaikka enhän mä kokonaisia työviikkoja tee muutenkaan.

Joulu on out ja se on siirtynyt kaappiin. Pari tähteä vielä ja nuo tuunatut, nekin lähtee maanantaina. Kotona on  käynyt kunnon myllerrys. Kevättää jo kovasti. Tiukun kanssa välipäivinä kirppiksiä kierrellessä bongasin alla olevat jakkarat, uudenvuoden vietosta kun tultiin käytiin ke koko poppoolla kirppiksillä ja vielä nuo jakkarat oottivat mua. Ehottomasti tykkään. 
Jos joku ei vielä tiedä mä niin tykkään valaisimista ja tuolista!!!
Oottako huomannu?? :)


 Näissä ei hinta kirpaissut. 
 Pohjassa ei merkin merkkiä. Tietääkö kukaan mitään näistä?


Tuunatut valot sai vielä jatkoaikaa.

Ja mikä mahtavaa, mies on ollut muutaman tunnin perjataina yläkerran kimpussa! Siitä se projekti lähtee. Meikällä pääkopassa surraa ties mitä! Mutta.. tarvitaan monta monituista tuntia ennenkuin se on valmis. 
Kyllä se siitä!

Hauskasti meni vahingossa toi toinen kuva kun pienensin sitä. Kortit on sellaisilla paikoilla kun pysty laittaa. Älkää koskaan laittako kakspuoleista teippiä seinää, voi käydä niin kuin mulle, ett joutuu piilottelemaan karseita jälkiä!!
Tarttis pakkelia.

Ihanasti aurinko paistanuut tänään, olisi saanut hyviä kuvia jos olisi päiväsaikaan ollut asialla.

Nyt oottamaan parempaa puoliskoa töistä!
Nautitaan lauantai-illasta!
Ride4 kommenttia

 1. Miks mä en muista noita jakkaroita!? :D Oliko nuo eka paikasta vai viimesestä? Voi olla et oot näyttänytki ne siellä mulle mut oon niin puoliunessa kulkenu etten nyt hoksaa. ;)

  Mulla alkaa tää harmaus niin painaa :S ei kiinnosta mikään muu ku liikunta!

  VastaaPoista
 2. Tää on se vika paikka, muistat varmaan sen ku meille soiteltiin?? ;) Maksu jätettiin edelleen tuonnemmaksi, on se hyvä paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No muistan :P ei voi olla muistamatta. Pitää mennä lämpimämmillä keleillä uuestaa ;)

   Poista
 3. Kiva jos oli apua neuvosta. Tuolta linkistä kannattaa aina vilkuilla, jos tulee jotain ongelmia. Kaikki ei meinaa johdu itsestä,vaan bloggerissakin on ajoittain häikkää.

  Kivat nuo keittiöjakkarat ja täyspuiset tukevat.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!