Perjantain räpsyt tulee keittiöstä

Illalla saamme kauan odotettuja vieraita. Oskun kummit tulee yökyläilemään, tuo pikkumies, eiku iso poikahan se on jo, täytti eilen 8 wee. Mä olin muiden lasten kanssa pois kotoa kun iskä piteli täällä pojille synttäreitä.

Meillä menään erittäin peruspohjaisilla synttäreillä, sellaisilla vanhanaikaisilla. Jostain syystä vastustan kaikkia kiitos-lahjoja tms. Hyvä idea sinänsä, mut tarviiko silloinkin kun yhtä juhlitaan antaa kaikille muillekin jotain, sen takia tyyliin, ett kaikki saa jotain, tai ett kelleeen ei tuu paha mieli, vai miksi niitä annetaan?Ihan ameriikanmallia sanon mä. Anntetaan sankarin olla sankari ja kaikki huomio häneen! Meillä meni synttärit hyvin, vaikkei pojat saaneet "vastalahjoja"eikä oltu missään "ulkona" syömässä, eikä meillä ollut MITÄÄN erityistä ohjelmaa pojille. Silti, kaikki meni hyvin!

No, kuvat ei nyt mitenkään liity synttäreihin, muutakuin että sotkut on kutakuinkin siivottu :)


 Vielä. Ymmärrän lapsia, ett kiva olis antaa syndenä jotain, mut annetaan ne sit vaikka ystävänpäivänä. Luulen,ett pienestä antamisesta sinä kyseisenä päivänä (14.2) on paljon enemmän iloa niin saajalle kuin antajallekin. ?


Kirpakkaa perjantaita!
-Ride-

15 kommenttia

 1. Meillä ihan samat periaatteet ja lapsilla on aina hauskaa. Parasta on leikkiä vaikka rosvoa ja poliisia niin, että vanhemmat juoksevat mukana. Puree vielä meidän 10 vuotiaallekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla ett muillakin näin ja ettei me vaan olla niin "kuivia" ja "vanhanaikaisia" niinkuin lapset joskus sanoo. Voin sanoo/todeta, ett "vanhakin nuortuu" lasten kanssa.

   Poista
 2. Täällä löytyy hyvin samantyylinen keittiö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, pitääpä käydä kurkkiis teille ;)

   Poista
 3. Teidän keittiö on niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kyllä, ja viel ku olis aina ilman tiskiä. Ei taida onnistua sellanen meillä :)

   Poista
 4. Hei! Onks toi tarjotin mikä nojaa pöydällä niin marimekon? vai jonku muu? Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kyllä, se on Marimekon Fokus-tarjotin.

   Poista
 5. tosi kiva keittiö.. oisin kyselly tuosta teidän parketista että onko toiminu ihan hyvin myös keittiössä? entä muuten tuleeko herkästi näkyviä koloja lasten touhuista? meille asennetaan kohta uuteen taloon tammiparketti(valkomattalakattu) ja mietin miten tulee kestämään hulivilien menoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Parketti keittiössä toimii mielestäni melkeenpä paremin kuin jossain muualla (lastenhuone), lapset harvoin kun oikein leikkii keittiössä. Sitä en olisi jaksanut jos koko ajan olisi mennyt lasit yms rikki--> laattalattia. Koloja syntyy tasasen tappavaan tahtiin, mutta ei häiritseviä. Ollaan lattiaan tyytyväisiä!!!!!! Ei muutakuin mukavaa menoa :)

   Poista
 6. Teillä on tosi avara keittiö. Ja ihana tuo teidän ruokapöytä ja penkit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos, tilaa tarvitaan :) Jep, niinkuin haasteessa mainitsin, pöydästä en luovu. Penkkien oma pöytä on vielä "sijaiskodissa", mutta nuo penkit näyttää sopivan tuohon hyvin!

   (tuli mitä sattuu tuohon edelle, ni piti poistaa)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!