Weski

Oletteko nähneet meidän kekseneräista asiointipaikkaa?? ;)  Sieltä puuttuu vielä vaikka mitä. Nooh, onneksi ei kuitenkaan pönttöä, ett saa ne asiansa hoidettua :) Ei ole vain jaksettu paneutua vessan valmistumiseen, kun suunnitelmat muuttuu koko ajan..peilin ja lisäkaappien tms. suhteen. Mutta tässäpä teille kuitenkin pari kuvaa missä nyt mennään..

 
 
 
 
 
 

 
 
 Allaslaatikosto : Ikea Gogmorgon, Hana: Oras Pesuallashana Oras Cubista 2814F, kosketusvapaa, Pönttö IDO Seven D, Naulakot ja vessapaperiteline Ikea, Hylly Jysk (ei jää vessaan), ihana Matto kirpparilta, Helmet ja  virkattu kori tehty itse. Valaistuksena  Muuto E27 vihreänä ja pari spottia/halogeeniä mitänenytonkaan.
 
Tykkään erittäin paljon tuosta veskin takaseinästä! Se on tehty muistaakseni saneerauslaastilla. Kaipaa suojakseen vielä jonkinlaisen pinnoitteen( vahan tms.)
 
Jahka vessa joskus valmistuu lopullisesti, saatte päivitetyt kuvat ;)
Jookos.
 
Päivä on harmaa ja aika suorastaan matelee. Täytyy keittää kuppi kahvia ja mennä lastenhuoneen kimppuun.
 
ILOOSTA LAUANTAITA!

3 kommenttia

 1. Mukava toiletti.
  Erityisesti tekstit naulakon yllä tosi kivat. Mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä oon ostanut noi kirjaimet yksitellen ja nakannut ne tohon seinään tekstiksi. Näin saa monta kätevää juttua. :)

   Poista
 2. Voi sitten joskus meillä tuloo alakerran wc:n seinät kokonaan tuolla laastilla. Se vaan jää ja jää kaikkien tärkeämpien tieltä =/

  Näyttää tosi hyvältä!!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!