Näin illalla

Kyllon mukava ja antoisa ilta takana. Ja mikä parasta, ku lapsosilla oli hyvä hoitaja, ni ei ajatukset karkaillu kotio ollenkaan, ei koko illan aikana. Kiitos.

Tytöillä yökylässä kavereita ja mies lähti töihin. Mulla kuppi kahvia ja oma rauha. Tästä on meidän myöhäis lauantai-ilta kotona tehty.

Nojatuolit lähti verhoiltaviksi, nyt on hetken vähän väljempää olohuoneessa. Kuitenkaan, en malttaisi odottaa lopputulosta. (vieläkin tuo johtohössökkä tos artekissa, nyt siihen on kyllä luvassa muutos)

 
 
 
 
 
Puiden säilytystapa hakee vielä muotoaan, tuleeko ne tohon takan vieressä olevaan syvennykseen, vaiko tehdäänkö vanerista laatikko johon pyörät alle (joo!) vaiko mitä? Tuostahan miss on nuo vesiputket vois tehdä myös syvennetyn kirjahyllyn? Joka on mielestäni oikeen varteenotettava vaihtoehto.. 
 
Mutta, nyt kuuluu kysymys: mitä sinä tekisit tuolle syvennykselle?? Nuo putket nimittäin pitäis saada piiloon..
 
Öitä, toivottelee
Ride

10 kommenttia

 1. Täällä taas :)
  Molemmat hauskoja ideoita, tila puille ja hylly. Oisko se tila puille kuitenkin enemmän koriste niin ettei niitä puita tulis käytettyä ja sitte pitäis kuitenkin olla toinenkin säilytyspaikka..?

  Putket koteloidaan jotenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että oot täällä taas ;)

   Unohtuipa mainita tosiaan, että tila puilla, olisi koriste ja joka tapauksessa tarvittaisiin se puiden toinenkin säilytyspaikka. :)

   Jos me tohon laitettais kirjahylly.. putkille jäisi levyn taakse tilaa "olla" ja näin vältyttäisiin koteloinnilta. Kirjahylly kun ei tulisi kuin ihan max.15cm syvemmälle seinän pinnasta.
   Palataan taas..:)

   Poista
 2. Heip, tuo kirjahylly olis aika kiva idea! Kannatan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kannatan kans kirjahyllyä :)

   En jaksa kattoo puita kesät talvet ;)

   Poista
 3. Onpas teillä kivan näköstä. :) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja teillä! :) Mun piti käydä vielä teillä sisällä ennen ku pois lähdin, mut unohdin. Tuu Jennin kutsuille, meille 23.10. ?

   Poista
 4. Ai, kiitos kutsusta. :)
  Olis kyllä kiva tulla.
  Pistän pv ylös. Voisitko vaik facebookin kautta antaa lisätietoja?:)
  Tai vaik Jennin kautta.

  VastaaPoista
 5. Kirjahyllyn kannalla ollaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!