Ulkona

Tänään on ollut kaunis syyspäivä. Ollaan ulkoiltu posket punaisiksi, ollaan saatu päiväkahvi -seuraa, ollaan syöty naapurin puusta omppuja, lapset ovat saaneet poimia tädilleen mustikoita jne.

Otin muutaman kuvan kodistamme ulkoapäin. Sitä ei olekaan liiemälti kuvattu. Tässäpä kuvia teillekin.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pikkuhiljaa alkaa näyttämään talo valmiilta. Ikkunanpielet ja iso terassi talon päätyyn puuttuu vielä. Ja tietenkin jotain pikkujuttuja, mutta aikas hyvällä mallilla jo. Melkein vois sanoa ett, talvi saa tulla. No ei kai sentään vielä, kuitenkaan!!
 
Tästä on hyvä keväällä jatkaa ulkohommia.

6 kommenttia

 1. Olipas kiva nähdä teidän kotia ulkoapäinkin! Ihana on :) Tämä on eka syksy ikinä, kun mua ahdistaa pimeys ja tuleva talvi. Tarttis varmaan jonkun äkkilähdön lämpöön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpöönlähtö olis kyllä meillekin paikoillaan. Ollaan varovasti sitä ajateltu, mut mitään päätöksiä ei olla vielä tehty. Kummasti sais energiaa ku vaihtais ees hetkeksi maisemaa :)

   Oli kyl niin ihana päivä olla ulkona ja kuvailla kotia ulkoapäin.

   Poista
 2. Heih! The Wild Molen kautta tulin tänne ja miten kivan blogin löysinkään :) Upeita yksityiskohtia ja hienosti oot yhdistelly sisustukseen vanhaakin. Tuun varmasti toisenkin kerran :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, Kiva kun tulit, ja vielä mukavempi kuulla ett, oot toistekin tulossa!

  Voi kiitos, tosiaan tykkään vanhasta ja uudesta. Sit kun yläkerta valmistuu, haasteet kasvaa, mut eipä se mitään, tää " sisustelu" on mukava harrastus ;)

  Mukavaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!