Niin Lomalla

Sitä ollaan oltu niin lomalla ku olla ja voi, jos ajattelee nukkumaan menoaikoja ja tietsalla käyntiä. Ollaan sitä vähän oikeesti lomailtukin ja saatu lomalaisia. Kesää parhaillaan! Nytkin lapsilla täällä viis kaveria yötä, taitaa kaikki tykätä.

Viimeviikolla olin kahden ystäväni kanssa (toinen näistä sisko) kanssa iltalomalla ystäväni perheen (joka on myös siskoni) kesälomaviettopaikassa tunnin ajomatkan päässä täältä meiltä.
Minkä ihanuuden he omistavatkaan, mieli lepäsi. Pieni breikki arjenkeskellä oli täydellinen. Uusintaa odotellen.? Ei vaan, nauttikaa te nyt siitä täysin siemauksin!

 Mulle muuten siskot on ystäviä!! Onko muilla samoin? Luulen että aikas monella.


Kotista ollaan vähän saatu valmiimmaksi, mutta aika lomalla ollaan siitäkin. Pieni sisustuskärpänen puraisi. Nyt olis kiva jos kaikilla tavaroilla olisi paikkansa. Meillä kun ei ole varastoja, voitte kuvitella että tällä henkilömäärällä sitä tavaraa nurkkapielissä on ja paljon! :)


Maanantaiterkuin Ride

7 kommenttia

 1. Oi että mikä ihana paikka! Meilleki joskus tuollanen <3 mää en niin noista moderneista uusista perusta kuitenkaan. Vaikka ne hienoja onki niin haaveilen itelle remontoitavaa vanhaa taloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynnistä. Elämän kerroksellisuus saa näkyä, eikö se niin mennyt :)

   Poista
 2. Ja meillä kaikilla oli niiin muukaavaa, ol onni et sain mä olla muukaana..
  Paikka oli ihana ja kesäidylli parhaimmillaan, auringonpaisteineen, pihapöytä ruutuliinoineen ja puutarha ruusuineen.

  Hyvin taitavasti ootte saaneet piilotettua kaiken tavaran. näin ku teillä käy ei kyllä silmiin osu tavaraläjät.:) Hyviä ratkaisuja.

  Tiukun ajatuksiin yhtyen, vanhalla rempattavalla kohteella olisi sydän. Nää kaikki uudet desing ja modernit ratkaisut on ihan ok, ja monasti 100 kertaa vanhoja käytännöllisempiä, mut niis vanhois on kuiteski jotain mikä ihastuttaa.. eikä tällaista esim jossa nyt käytiin, pysty olla noteraamaatta. silmä ja mieli lepää. :) T; Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on. Kiitos seurasta.
   Yläkerrasta ku sais sellaisen ku haaveilen! Kaikkia mukavasti sekaisin. Jos tiedät jonkun joka tarttee valkoista lattiamattoa, täällä olis. :)

   Poista
 3. Ihanan näköistä :) Kuule, onko teidän keittiön laatikot sormiuralla vai viisteellä? Kaipaisin käyttökokemuksia tuollaisista viisteellisistä laatikoista.. Mua kovasti painostetaan pomppulaatikoihin mutta tykkäsin niin noista viisteellisistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku mä tietäisin kummat noi on.Mulla ei oo hajua mikä on sormiura ja mikä viistereuna. Mut ajattelisin ett noi olis sormiuralla, ne on koko laatikon pituudelta uraa. Jos vertaan vaikka ikean malm lipastojen viistereunaan, ni ei sellaiset ollenkaan. Oliko hyvä vertaus? Auttoiko yhtään? jos haluat tarkempaa kuvaa ni voin laittaa sulle s.postiin? Ja nois ei oo pomppua, helppo avata tosta urasta. takasinpäin mennessä vaan hijennys :)

   höh. olipa sekava.

   Poista
  2. Oli hyvä vertaus, kiitos :) Sellaiset Malm-tyyppiset viistereunat haluaisin.

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!