Lapsukaisten oma


..ja yhtä nurkkaa en teille näytäkkään! :) Ei tää oo läheskään aina näin siisti, niinkus tiedätte, lastenhuoneessahan leikitään. Ja kyllähän tuolta kaapin alta näyttää paistavan nytkin jotain :)

 Tämä huone on suhteellisen tiivisti pakattu, leikeistä, sängyistä ja kaikesta pikkusälästä. Niitä pikkutavaroita säilytetään tos valkoisessa kaapissa joka näkyy uunin takana. Pienessä itsetekemässä puukaapissa säilytetään kirjoja, murto-osa kuitenkin vain sopii sinne. Välillä vaihdellaan säilössä olevia kirjojen paikkaa kaappiin, ja taas on kaapillinen uusia kirjoja! Kolme vanhinta nukkuu täs huoneessa, kaks pienintä meidän kanssa. Tässäkin huoneessa kuin kaikissa muissakin huoneissa, tavarat vaihtelee paikkaa melkeinpä päivittäin.  

Eilen meillä oli harvinaisia vieraita! Kiitos käynnistä! Sain maan parasta pullaa! tai yhtähyvää kuin äitin tekemää. Suu kävi melkeenpä koko päivän. Tuhannesti kiitos!2 kommenttia

  1. oli tosi mukava käydä teillä kattomas uutta kotia.kiitos teille. ihana on koti teillä ja niin teijän näköinen. ei mitää tusinatouhua. kelpaa siel elellä. ja ennenkaikkea sen asukkaat huippuihania:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos teille. Ilo oli meidän puolella :) Tusinatouhua :) ;)
    palataan.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!