Makaroni

Makaroni. Mikä helppo ruoka. Sekaankin sopii laittaa melkeenpä mitä vaan, melko takuuvarmasti lapset syö aina. Näyttää syöntikin olevan yhtä leppoista kuin ite kaveri(makaroni) on.


tosiaan voehan makaroni. Jos sattuis nii pahasti käymään, ett lattiallekin saattais tippua, ni ei oo kiva tunne ku, lepponen kaveri rullautuu sukan alla. Nii rasittavaa. Jos tämä aikuinen syö makaronia ni olokin on kuin makaronilla. Onko muilla samoin?kuvausrekvisiittaakin näyttää olevan jos minkinmoista.

Ulkovuoren kimpussa meni perjantai ja lauantai. Vieraitakin meillä oli. Kiitos teille käynnistä. Tänä iltana olen saanut olla lasten järjestämässä "ohjelmaillassa". Näitä ohjelmailtoja noi jaksaa jos milloinkin. Naurussa pitelemistä. Kiva tiesti ku on useempi esittäjä ni saa jo hyvin esitettyä ties mitä.  Ja ei oo riemulla rajoja ku serkukset saa yhtyä ilon pitoon. Meillä äireillä onkin sitten vähän siivottavaa..(ja toki myös lapsilla) 

Tänä viikonloppuna ajatukset on ollut aika lailla muualla kuin kotona, retkiolosuhteet olisivat voittaneet miehen työvuoron, mutta jos sitä sit ens vuonna.

Ensiviikkoon!
Ei kommentteja

Kiitos sinulle kommentista!