Uusimpia kuvia raksalta, olkaa hyvät :Tämä kuva saunan perältä kylppäriin ja kodariin päin. Varaaja nököttää omalla paikallaan arkieteisessämme.


Vasemmalle jää arkieteinen, oikeelle kylppäri ja sauna. Eteen oikealle tulee liukuovet joidenka taakse jää iv-kone, pyykkitorni, likapyykkikaappi ja siivouskomero. Eteen vas syvennykseen tulee allas, laatikostot, työtasoa jne. ja yhdelle seinälle liukuovet, joka kätkee lasten puhtaat vaatteet.

Kuva otettu arkieteisestä saunatiloille päin. Oikeella kodinhoitohuoneen ulko-ovi. Tohon seinälle joka näkyy vasemmalla, tulee kaapit meidän urheiluromppeille.

Makkarista ulko-ovelle päin.


...mihinkähän tätä OSB- levyä käyttäisi?

No, ne meidän pakkelointimiehet ei ollut sitten viimeviikolla kuin ti-iltapäivällä. Tänään lupasivat jatkaa. Sähkömies lupaa ja lupaa. Toki ymmärrän kiireet. Mutta itte haluais päästä asioissa etiäpäin.

No, nyt on niin ihana ilma, että marssikaamme ulos puuhommiin!
Mukavaa alkavaa viikkoa!3 kommenttia

  1. Teillä on siellä jo hyvällä mallilla pakkelointihommat! :) Kiva oli nähdä muutenkin kuvia teidän raksalta. Hyvin tiedän tuon tunteen, kun odottaa hommien jatkumista "kieli vyön alla"... meillä odoteltiin putkimiestä viikko tolkulla (onneksi viime viikolla tuli) ja kaivurimies häipyi sen siliän tien- ei oo näkynyt eikä kuulunut vaikka loka-marraskuussa piti tulla.. että sellaisia tapauksia! Tsemppiä tähän viikkoon!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempityksistä! Pakkelointimiehet ovat jo osan talosta pohjamaalannut :) jee. Sähkärikin näyttäytynyt. Eli nyt hyvällä mallilla kaikki. :) Raksaintoa sinnekin Leena!

    VastaaPoista
  3. Kiitooos!! wau, ei ihme että pian pääset maaluuhommiin sitten! Meilläkin on nyt ollut sähkärimies pari päivää alakerran kimpussa. Jihuu, pian saa villata loppuun ja lyödä kipsilevyt kiinni. :) (aivan niin kuin mä sen tekisin...heh; kyllä ne on tuon isännän selekänahaasta kaikki pois.) Mutta raksaintoa täälläkin tarvitaan, joten tattista!

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!