Perjantai

Tänään on ollut tarmokas päivä. Voisitteko kuvitella minut yöhousut jalassa raksalla nostamassa varaajaa? ..en minäkään. Tuli vaan niin kiirus, että piti kuulemma tulla ihan heti. Ja heti sitten mentiin. Onneksi ei tullut tuttuja eikä tuntemattomia vastaan! Vilu tuli pyöränselässä, että kyllä sitä aika nopeesti kotia takas tultiin. Päivä siis alkoi hyvin :)

Tehokasta siivousta ei muuten tehdä, jos ei olla jostain mielissään, vai miten se oli. Olen menossa huomenna yksin, mutta monen muun kanssa nauttimaan hyvästä pelistä. Jei. mukava päivä tulossa, tuskin maltan odottaa.

Eilen tein itselleni uuden maton, joka tieten on vielä kesken, mutta kasvaa tänä viikonloppuna. Annoin matolle nimenkin: Meiän Freestyle -matto. Joo. Mielestäni täydellinen nimi tälle. ;)Matossa on nyt vasta 4 pikkumattoa, yhteensä näitä tulee 9. Lopuksi kanttaan mustalla matonkuteella kaikki ulkoreunat, hapsut lähtee vekeen. Olen yhdistänyt samalla mustalla matonkuteella matot kiinni toisiinsa.


Matosta tulee iso(hko). Ja mielestäni sopii hyvin tulevaan olohuoneeseemme, kun katto, lattia ja seinät ovat valkoiset. Kävipä tänään mielessä toisen rautatuolin ostokin!

Viikonloppu ovella, siispä:


Nauttikaahan pakkasesta!!2 kommenttia

  1. ja noita ihania rautatuoleja saa mistä?? ihania suunnitelmia sulla! soitellaan! t.Hanna from savonmaa

    VastaaPoista
  2. Hanna mä soitan sulle tänään. (jos vaan suinki ehdin!)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!