Maalipurnukoita

Eilen iltapäivästä alkoi ilmestymään meidän raksalle valkoisia täpliä seinille. Kyll on mukavaa kun on pakkelointimiehet pääseet urakkansa alkuun. Niin nopseeti se homma käy osaavalta.
Eilen meille asennettiin ihkaoma vesimittari.
Varaajan saisi asentaa. Kaikki sitä varten on tehty. Tuo mömpelihän tulee meidän arkieteiseen.

Maalia on nyt haettu pari purkkia. Otin vaalean harmaata purkin, jota myös hiiren harmaaksi kutsutaan. Ajattelin,että tämä on helppo, kun oikea koodi tiedossa jne. mut enhän mä sit kuitenkaan tiennyt kun kysyttiin että kumpi sävy otetaan, toisessa sävyssä on jotakin enemmän kuin toisessa. Toivoa sopii että otin oikean. Havittelin sitä samaa sävyä mitä Kannustalot käyttää. Onko joku puhunut joskus että se on teknoksen sävyjä? Sellaseen mä sen maalini sävytin.

Sitten musta maali. Sitä lähti litra mukaani. Liuskekivi -sävyä. Sain kuin sainkin haluamaani. Toivotaan että näyttää hyvältä seinässä. Tämä musta on ihanan pehmeä ja lämmin. Tykkään kyllä. Livenä värin olen nähnyt yhdessä takassa.
Molemmat maalini sävytin Tikkurilan Luja-maaliin.  

Katsotaan, miltä nämä valintani aikanaan näyttävät seinässä! 


2 kommenttia

 1. Hei, tässä linkki kannustalon vihervaaran messusivuille. jos tarkoitit tämän talon sävyä, niin se on Teknos S2005-Y20R
  http://www.kannustalo.fi/messutalo/sis_eteinen.html

  Tsemppiä rakentamiseen!

  VastaaPoista
 2. Hei! Ja kiitos sinulle Anonyymi linkistä. Just tota sävyä havittelin ja sainkin! Nimittäin toi sävy oli sama kuin purkissani. Jes!
  Kiitos tsempityksistä!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!