T E R D E H A A V E I L U A

Jokakeväinen traditio. Puutarhakierrokset kahvikupposen kanssa aloitettu. Mitä nousee tänä vuonna mullasta? Onko kaikki istutukset selvinnyt talven yli. Kukkiiko pionit tänä vuonna runsaammin? Entä tulisiko viinimarjoja rahtusen verran enemmän? Nyt on malttamaton olotila. 

Puutarhan heräämisen lomassa herää myös into terassin sisustamiseen. Olohuone ulkona kuulostaisi hyvältä, mutta etenemme pikkuaskelin. Tällä hetkellä meillä ei ole isolla sivuterassillamme mitään. Tai siis, on siellä kulunut iso pöytä. Siitä saadaan entraamalla vielä tosi hyvä! En raski luopua siitä. Terden koko on n 9 x 4,5 m. Huomenna tai lauantaina ajattelin käsitellä sen, lisäksi olemme haaveilleet osittain sen katettamisesta. Itseäni helpottaakseni tein pienen kollaasin mitä näin ensi alkuun haluaisin terassille. Sohvista en niin tiedä, en ole löytänyt vielä mitään sellaisia mitkä miellyttäisi silmääni. Ehkä jotain  aurinkotuoleja voisin ajatella, mutta ne ei nyt etusijalla. 

Ihan spontaanisti lähdin etsimään tiettyjen "jokapaikassa olevien liikkeiden" -nettisivuja ja yllättävän pienellä budjetilla saa jo vaikka mitä aikaiseksi. :) Toki nämä kaikki taitaa olla saavutettavissa verkkakaupan kautta kautta maan. 

   
Olen ihan ihastunut riippukeinuihin ja täällä landella kun asutaan jos riippukeinussa haluaa olla rauhassa, tarvitaan hyönteisverkko. Ja tähän yhteyteen tarvitaan pieni apupöytä. Ikean istutuspöytä toimisi meillä sivupöytänä terassioven lähettyvillä. Ajattelin sen lähinnä laskutasoksi.. terassille syömään mentäessä (ja poistultaessa) tulee olemaan kädet aina täynnä viemisiä/hekemisia/tuomisia tämän kokoisen perheen kanssa ja laskutaso on silloin paikoillaan. Lisäksi tuota sivupöytää voi käyttää vaikka mihin muuhun tarkoitukseen! Parolan rottinkinenkeinu vain nyt täytyy olla. Se muistuttaa lapsuudenkesistä. Jos sen hankin ja katosta ei kuulu, niin se sopii kyllä täydellisesti myös meidän etuterassille, jossa on katos. Jysk:n pöytäryhmä meinisi meillä ensin sohvan tilasta, jotain pientä pehmustetta/huopaa nojalle voisi ajatella, mutta silloinkin tarvittaisiin katos :) Ja hulluna päähän pistona varmaan katkaisisin noita pöydän jalkoja sohvapöydän korkeuteen. En ole vielä kokeillut istuin mukavuutta, toivon sen olevan hyvä. Kukat, kaikenlaiset kasvit ja kukkaruukut... niitä nyt ei vain voi olla liikaa. Tiedättehän te sen! 

Nyt vain mietin, mistä hankinnoista alottaisi..Eiköhän se selviä viimeistään sitten, kun terassia käsittelee!


Innostuin kollaasin tekemisestä niin, että mietin pitäiskö sitä makkarin uudistuksesta tehdä kollaasi. Tässä kun taas vaihdettiin huonetta ja mentiin "heppahuoneeseen", tuli väistämättä ajatus tapetin vaihtamisesta. Toisaalta en kuitenkaan ole tapetin vaihtamisestaKAAN ihan varma, pikkutyttöjä talossa riittää ja kohta me taas kuitenkin vaihdetaan huonetta :) :D

Toivotaan kovasti, että aurinkoiset päivät jatkuu. Maanantaina menenkin sinne asuntomessukohteesteen. Sitten kesällä voitte bongata ainakin tähtiä messukohteesta. Kerron myöhemmin muut kohteet, joissa on tuotteitani.


Kohta pyörälenkille! Nautitan lämmöstä / Riitta

2 kommenttia

 1. Kollaasit on hyvä korvike listoille :)
  Ihania juttuja olet koonnut kollaasiin.

  VastaaPoista
 2. Tosi hyviä juttuja olet koonnut kollaasiin.
  Tuuppas muuten käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!