BLOGGAREIDEN KATUJUHLA ASUNTOMESSUALUEELLA

Lauantaipäivä oli mahtava. Meillä oli täällä Seinäjoella noin 50 sisustusbloggarin katujuhla asuntomessualueella. Neljä tuntia kierreltiin kohteita, kuvattiin, katseltiin, ihailtiin.. Kuvia kameraan tuli paljon! kodit olivat hyvin valmiita. Useissa kohteissa keskityttiin ulkohommiin.

Yhteistyökumppaneina päivässä olivat Lapuan Kankurit, Kupilka, Mallaskosken panimoravintola, Ravintola Alma, Kahvila Valkoinen Puu ja Rakennusliike Sarkoa,  (olikohan niitä muitakin).  Hannalle ja Tiinalle päivän järjestämisestä kaunis ja vilpitön kiitos, mahdollistitte meille hienon päivän!
 
////

Hirvittävän vaikea oli päättää mitä kaikkea ja kuinka paljon esittelen päivän annista. Monta mahtavaa kohdetta näimme. Se on selvä se. Ehkä en esittele kaikkia kohteita täällä tai en tiedä vielä. Päätin kutenkin alkuun esitellä itseäni kaikkein eniten sykähdyttäneet kohteet satunnaisessa järjestyksessä.  Ensimmäiseksi esittelyyn pääsee Hartman koti Ruutu. Sen on sisustanut Seinäjokinen Elina Ristimaa Sisustus Room2:sta.
 
 
 
 
Ensi kerralla kurkkaamme Talo Markkiin!
 
Riitta

1 kommentti

  1. Ihanalta näyttää! Harmittaa kyllä, etten päässyt tapahtumaan vaikka alunperin olin sinne tulossa. Oli koulua samana päivänä. Onneksi pääsen näiden eri blogien kautta ihailemaan kohteita jo nyt ennakkoon :-)

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!