TOTTA TOSIAAN

 
Vajaa viikko oltu kotona loman jälkeen. Akut ladattuina huhtikuuhun ja kevääseen. Aurinko paistaa päivä päivältä enemmän, tuo mahdottomia päähän pistoja, kivoilta kuulostavia projekteja ja ihania hetkiä lasten kanssa niin ulkona kuin sisällä.  Toisaalta sellaisiakin, jotka ovat saavutettavissa, mutta vaativat ajattelua ja työtä, ehkä vähän vaivaakin. Enkä tarkoita nyt mitään takan uudelleen maalausta, senhän tekee suitsait (se on muuten edessä).  
 
 
 
Aurinko tosiaan paistaa päivä päivältä enemmän. Sen huomaa ikkunoista, sen huomaa vähän joka paikasta. Pienemmät lapset kuvittelevat pärjäävänsä paidalla tai parhaassa tapauksessa pelkällä t-paidalla ulkona. Mieli on odottava, niin kuin aina kevään ja kesän kynnyksellä. Pyörä on tuotu sisälle, merkiksi kevään saapumisesta, verho vaihdettu kevyempään ja muuten vain talviulkovaatteiden pesu aloitettu.
 
 
Itsellä vointi kohenee. Ajoittain vielä jotain tuntemisia menneistä, mutta hyvässä voinnissa jo. Hienoa huomata, että taas jaksaa porskuttaa. Flunssat ja muut ovat toivottavasti nyt mennyttä. Kädet syyhyää suunnitella kaikkea uutta, ja onhan sitä syntynyt. Kaikki ei vielä ole päässyt päivänvaloon asti. Asuntomessut lähestyy ja  omakotitalon stailaus samalla. Ensikerralla saattekin kuvia kohteesta jota pääsen stailaamaan!
 

 
Vinkkaanpa teille, että FB:n puolella on menossa arvonta täällä. Osallistukaapa ken tahtoo. Sieltä löytyy myös RiiKen huhtikuun tarjous sekä korttitarjous poistuvista korteista.
 
Terkuin  Riitta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 kommenttia

Kiitos sinulle kommentista!