DESIGNSUNNUNTAIHIN SEINÄJOELLE?

Moi. Vähän viime tinkaan jäi tämä ilmoittaminen täällä blogin puolella, mutta pakkohan se oli tulla kertomaan tänne huomisen menovinkki ja RiiKen tarjoukset ;) Tosiaan huomenna on täällä Seinäjoella Rytmikorjaamolla Designsunnuntai. Hieno myyntitapahtuma. Tarjolla kauniita tuotteita, mukavia ihmisiä, mukavaa tekemistä ja hyvää syötävää.

Minun pöydän luona voit hypistellä ties mitä. Tässä muutama kuva mitä pöydästäni löytyy: 


Huomasitteko ekassa kuvassa olevat isot tähdet? Niiden halkaisija on n. 100 cm, otan muutaman tuon kokoisen ja muutaman muun tähden Designsunnuntaihin mukaan. Niitä riittää vain nopeimmille!

Hellurei ja hellät tunteet. Oon niin innoissani (vähän kaikesta), että huomenna mun pöydän luona on erittäin hyviä tarjouksia koko päivän! Tänne somen puolelle tarjous yltää vain perhekalenterista sekä kaikista korteista. Eli huomisiltaan asti kaikki kortit OTA 3 kpl maksa 1 €! Sekä perhekalenterit 5 € kpl. Tuotteita myydään niin kauan kuin varastoa kyseisten tuotteiden kohdalla riittää! Jos innostuit tarjouksesta, tilauksen voi tehdä osoitteeseen info@riike.fi

Lisäksi pöytäni luona arvotaan musta kalenteri! Käyhän täyttämässä lippulappunen :) Toivottavasti nään paljon iloisia kasvoja huomenna! Minun puolesta T E R V E T U L O A!


Riitta
3 kommenttia

  1. Aivan ihania juttuja sulla myynnissä. Kivaa design sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Yritän päästä tänä vuonna käymään 😊 Leikkuulauta näyttää kiinnostavalta.. 😋

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!