Pieni liiketila sekä arvonnan voittajat

Kerroin edellisessä postauksessa, että laitan Pop Up -kaupan hetkeksi Seinäjoen keskustaan. Eilinen ilta meni tavaroita roudatessa ja paikoilleen laittaessa. Tässä muutama makupala missä teen seuraavat päivät tähtiä ja muita juttuja. Ihan parasta on se, että ollaan yhdessä Keltaisen keinutuolin kanssa samoissa tiloissa. On kyllä kiva, että saa jakaa ystävän kanssa saman liiketilan. Mitä muuta kaupantäti voisi muka toivoa? (...no tietysti asiakkaita) :)
 


Meillä on kyllä rentoa. Virpi maalailee ja minä taittelen tähtiä, juttu lentää ja mulla kuluu kahvia. Tänään kävi oikein kivasti asiakkaitakin. Mukava niin. Välillä istutaan alas ja olla jutellaan vaan. Ei kai kivijalkamyymälän pitäminen voisi olla aina tällaista, näin mukavaa?? ;)
 
 
Leikin kaupatätiä vielä tämän viikon pe ja la sekä ensi viikolla to, pe ja la. Tervetuloa ostoksille tai muuten vain tapaamaan meitä! :)
 
 
////
 
 
Arvonta on V I H D O I N K I N suoritettu onnistuneesti. Ensimmäisen palkinnon voitti Saikku ja toisen palkinnon Katja /Tässä ja nyt -blogista. Onnea voittajille! Laitan teille mailia huomisenpäivän aikana :)
 
 
 
 
Riitta

13 kommenttia

 1. Kuulostaa ihanakta tuo teidän putiikki.
  Onnea arvonnan voittajille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pop Up oli oikein onnistunut ja mieluinen tapahtuma :)

   Poista
 2. Onpas teidän kauppa kivasti sisustettu ja laitettu! :-)

  VastaaPoista
 3. Oi miten hieno teline sulla on tuotteillesi. Itse tehty? Kiva leppoisa tunnelma teillä näyttää siellä olevan. Tulisin piipahtamaan, jos olisin vähän lähempänä. Lykkyä myynteihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, itte tehtiin. Teline muuttui vähän matkan edetessä, mutta oikein kiva ja siitä tuli. Meillä oli kyllä niin mukava ja onnistunut Pop Up. Olispa ollut mukava nähdä sut Joanna täällä päin :)

   Poista
 4. Toivotaan hyviä myyntituulia sinne!
  Mun ehdottomasti lempparit sun jutuista on tuo rusetti-kuosi.
  Kivasti toteutettu esillepano ja voi kuinka kauniita maalauksiakin siellä syntyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno kuulla, että rusettia rusettia :) :)

   Olis vähän vielä enempi panostettu esillepanoon, mutta mutta meillä oli kahdessa erässä toi Pop Up ja huomattiin, että meilläkin on voimavarat. Rajalliset sellaiset. Hih ;)

   Poista
 5. Ihana putiikki! Voi vitsit, kun välimatka on niin suuri :( Pop Up -putiikit on kivaa piristystä. Itse ajattelin huomenna käydä pop Up -lihapullabaarissa :)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!