Buustia kivijalkaan Pop Up -kaupat Seinäjoella

Täällä meillä päin on huikea idea käynnissä. Yrittäjän on mahdollista varata/vuokrata tyhjillään oleva liiketila kaupungista hetkeksi käyttöön. Tämä mahdollistaa uusien kuin myös vanhojen yritysten esille tulon. Buustia kivijalkaan Pop Up -kaupat on maksuton kokeilu yrittäjälle. Voitte arvata, että kyllä minunkin on saatava kokeilla tätä mahdollisuutta. En malta odottaa!
 
 
Tässä muutama kuva Lumilasten Pop Up:sta. Perjantaina olin järkkäilemässä  Heidin apuna vähän paikkoja. Ihania tuotteita koko liiketila täynnä! Tuntui ihan kuin muurahaiset olisivat lähteneet liikkeelle. Nyt on kunnon kuhina Seinäjoen kaduilla. Suosittelen katsomaan täältä mitkä kaikki yritykset osallistuvat tähän tapahtumaan. Voisitko sinäkin olla yksi Pop Up:n pystyttäjä? Tiiä vaikka joku tila vielä löytyisi.


Lumilapsilta löytyy mm. Wimma, Gugguu, Papu ja Reima TÄSTÄ pääset heidän verkkosivuilleen.


 
Tällä kertaa kotiin viemisiksi valitsin Papun ihania vaatteita. Ei kyllä Wimmassa ja Gugguussakaan mitään valittamista ole. Nyt vain fiilikset olivat Papun suuntaiset :)
 

Harmaa on näissä vaateissa täydellinen. Sopii vaalean ihon kanssa hyvin.  Tykkään!


 
 
 Loppuun vielä pieni mainos RiiKen ja Keltaisen keinutuolin yhteisestä Pop Up:sta. Huomatkaa  jotka on tulossa tänne käsityömessuille niin käykääpä moikkaamassa meitä samalla! :)
 
 
 
Tässä tuli vähän mainosta kuinka Seinäjoella yritetähän ja osatahan. Eipä se turhaa roiku listojen kärkipäässä kun yrittäjyydestä puhutaan. Hyvä me.
 
Jännitetään vielä, sillä vasta seuraavassa postauksessa selviää arvonnan voittaja. En millään ehtinyt suorittaa arvontaa tänään. Tiedättekö, täällä on alkanut tähtikausi :) Ja loppuviikkoon on luvassa jännitystä, koulu starttaa vihdoin! Jee!
 
 

2 kommenttia

  1. Onpa nättejä vaatteita ja ihanan harmaat vaatteet valitsit tytöille. Viihtyisin itsekin tuollainen tunikamekko päällä.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Itsekin olen sieltä ja juurissani myös uinuvaa yrittäjyyttä. Pohojalaaset on todella yritteliäitä ihmisiä.

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!