Tykkään torstaista :)

Viikko taasen yli puolen välin. Kumman nopeasti menee aika. Ei kyllä haittaa yhtään. Kauan odotettu loma häämöttää jo aivan nurkan takana. Eilen kävin vaihtamassa vähän valuuttaa ja maanantaina mä sit starttaan kera siskojen. Aah! Kaikki yleensäkin Kroatiaan ja tarkemmin Splitiin ja Trogiriin liittyvä otetaan mielellään vastaan. Kiitos, jos joku vaivautuu laittamaan kommenttikenttään tai spostiin (metsola(at)gmail.com) tietoja tms.
 
 
 
Yläkuvassa oleva valaisin löytyi kirpparilta. Se on mielestäni niin ruma, että on oikeenkin kaunis!Joku tuossa muotoilussa viehättää! Tykkään! Mikä parasta, ei tarvinnut köyhtyä juuri ollenkaan. Muitakin kivoja juttuja on löytynyt kirpulta. Jokunen vilahtanutkin instan puolella.
 
 
 
Plussat-julisteen pidikkeet/kehykset on Ferm Livingin. Omani hommasin täältä . Tykkään kyllä. Sopivan simppelit!
 

 
Taulukollaasi on edelleenkin vaiheessa. Tämän kanssa menen motolla: " Hiljaa hyvä tulee"
 
 
Kahvittelin tänään päiväkahveja kuvassa olevan taulun tekijän kanssa. ( ei siis itse tekijä kuvassa :D) Oli oikein mukava ja odotettu kahvitteluhetki. Kiitos käynnistä <3 
 
 
 
Illalla naisten kanssa keilaamaan. Sopii mulle! Tämä torstai on ollut oikein rentopäivä :)
 
Riitta
 
 
 
p.s fb:n puolella Riikellä arvonta menossa, loman jälkeen arvotaan blogin puolella!
 
 
 

 
 
 
 

3 kommenttia

  1. Oikein mukavaa reissua.
    Muuten, tuo kirppislamppu on tosi kaunis <3

    VastaaPoista
  2. Noi Fermin julistepidekkeet on hienot. Ihastelin niitä hiljattain jossakin. Tarttis vaan saada isot sellaiset. Seuraava DIY - projekti?

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!