Mennyttä maaliskuuta muistellen

" Pääsiäinen ompi suuri juhlamme.." Ihana, nyt saa oikein luvan kanssa huilata. On niin monta pyhää, että kunnon breikistähän tämä menee! Mitään erityistä ei ole tiedossa, käyntiä ehkä mummuloissa, kirkossa, vieraita tms. Mitään ei olla lyöty lukkoon. Ai nii, pääsiäiskokolla taidetaan käydä jos tässä omalla kylällä sellainen tänä vuonna järjestetään. (vielä epäselvää)
 
Sisustusrintamalla on ollut hiljaista. Muutama lautanen on ripustettu seinälle -ajatuksen tasolla. Edes pääsiäismunia en ole maalannut, onneksi tytöt sentään tekivät sen! Vaan, olen minä kuitenkin pitänyt silmä auki. Jokin intohimo on iskenyt mattoihin. (ihmetouhua) Mitään en ole vielä ostanut. Mainokset tulee  tarkkailtua suurennuslasin avulla. Ajatuksella " jospa täältä löytyisi meille matto"  Itsekään en tarkalleen tiedä mitä haen. Oikean osuessa kohdalle, sen tietää! Tähän mä luotan!
 
Kotoamme hajanaisia kuvia maaliskuun varrelta
 

 


 
Tähtiä on tullut tehtyä kevätväreissä. Saatavana tilauksesta :)
 
 
Lätkäsinhän mä nuo tarrat maaliskuussa seinään!

 
..ja ostin kirsikanoksia maljakkoon. Miksiköhän ne alkaa kuihtumaan???? :(   Kuka tietää?
 
 
 
Maaliskuu oli oikein hyvä kuukausi. Harrastettiin liikuntaa paljon, kotoiltiin sitäkin enemmän. Huhtikuusta tulossa mahtava kuukausi.  Tässä kuussa vietetään kolmet synttärit (yhdet mun!) ja pääsenpä loppukuusta lentsikan kyytiinkin. Huhtikuun viimeisenä sunnuntaina minut löytää Seinäjoelta Rytmikorjaamo Designsunnuntai - tilaisuudesta! Pistäkäähän kalenteriin ko.päivä ja tulkaa moikkaamaan!
 
Ja lopuksi mainitsen vielä, että Riikelle on tullut myyntiin  ajaton seinäkalenteri. Jos kiinnostuit, lisää voit lukea täältä. Pääsiäisen jälkeen pärähtää kalenteriarvonta käyntiin täällä blogin puolella ja sitten kun 500 tykkääjää Fb:ssä, niin myös siellä. Pysy siis kuulolla!
 
 
Nyt toivottelen Teille blogini lukijat Hyvää Pääsiäistä! Blogi on ollut vähän retuperällä. Mutta eiköhän tämä tästä :) Nautitaan lomapäivistä hiljentyen, hyvän ruoan sekä perheen parissa!
 

 
 
Riitta


 

6 kommenttia

 1. Loma/pääsiäinen...ihan sama mikä. Nyt rentoudutaan. Tänään vähän juhlin ja sen jälkeen vaan olen.
  Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat. Teillä on muuten todella tyylikäs leivinuuni!

  VastaaPoista
 3. Teillä on niiiiin ihastuttava koti! tykkään ja seuraan hiljaisena täällä blogiasi. Mikä teillä on kodissanne huonekorkeus? niin valoisa koti. Ihana. Iloista Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Onpa kivat kuvat ja upee tunnelma! On jotenkin ihanan seesteisen näköistä teillä!! Täällä myös suuntaan matkaa rytmikorjaamon designtorille. Täytyykin tulla moikkaan, meitäkin saa tulla moikkaamaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!