Räkä + fiilis = räkäset fiilikset ?


Iltaa ja hyvää toisen adventin aikaa! Täällä päin on edelleen havaittavissa räkäisyyttä ja yskäimistä! Muutama räpsy olohuoneesta joka odottelee uutta sohvapöytää. Nyt on hyvä näin, kohtahan sisään kannetaan kuusi. Sohvapöydän vuoro on vasta kuusen jälkeen ;) Tarkkasilmäiset saattavat huomata kuinka kuvissa pienesineet seilaavat paikasta toiseen. Kuvat perjantailta ja lauantailta.
 


 
Kuvista sen verran, että punainen kynttilähärpäke löydetty Minimanin alesta, Pläkkilyhdyt Rustoopuorista, "Aamu lakeudella" -taulu Keltainen keinutuoli. Huomasitte varmaan  mustan lampun varjostimen peittyvän pölykerrokseen :) Että näin. Mutta siltikään huomenna ei ole aikaa siivota!
 
Huii. Joukko Etelä-pohjanmaalaisia blogeja löi hynttyyt yhteen ja syntyi SOblogit.  Meitä voit seurata täällä ja täällä. Nimi tulee sanoista South Ostrobothnia eli Etelä-Pohjanmaa. Tää juttu vaikuttaa aika mielenkiintoiselta! Lisää kuulette varmasti! :)
 
Mä muuten ajattelin joulun kunniaksi pistää arvonnan piakkoin pystyyn. Olkaahan kuulolla!
 
 
 
Nyt mua kuitenkin odottaa oma sänky. Kauniita unia sullekin! <3
 
Riitta
 

4 kommenttia

 1. Paljon kauniita yksityiskohtia kuvissa. Hyvä fiilis teillä. Mukavaa päivää :)

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköistä on! Minua kiinnostaisi mistä on teidän sohva Ja mikä väri kun näyttää että kuvat huijaa? Sopisi meillekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Soffa on Ikean mallistoa. Mihin suuntaan ne värit huijaa? :) Minusta sohvan väri kuvissa näyttää oikealta. :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentista!