Joulunaikaa

Ei oo totta, että edellisestä postauksesta on taas kulunut kauemmin kuin tovi! Vaikka blogissa onkin ollut hiljaista, täällä eletään täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Kaikkea kivaa on tapahtunut, monet joulujuhlat juhlittu ja rauhoituttu sen kaikkein tärkeimmän äärelle.

Tiedättekö, jos paljastaisin jotain, niin moni teistä varmaan pyörtyisi!! :) Mäpä paljastan...Meidän lasten lahjat on vielä kaupassa, eikä mua stressaa yhtään! Oikeasti. Kaikki on kyllä selvillä mitä kenellekin ostetaan jne. Eikä ole vakavaa jos jotain ei löydykään. Olemme puhuneet lapsille mitä varten joulua juhlitaan, miksi kaikki hiljentyy ja rauhoittuu (toivottavasti) ja miksi jopa eläimille luetaan joulurauha.  Meillä ollaan menty niin pienellä profiililla tänä vuonna kaupallisen joulun kanssa, että tunnen oikein sisimmässäni sen ilon. Toki kaikkia mahdollisia ja mahdottomia perinteitä tästäkin perheestä löytyy ja joskus voi syntyä joitain uusiakin, mutta nyt näin on oikein hyvä.
 
Kuitenkin. Joulu on suuri juhla ja haluan sen erottuvan normaaliarjesta täysin, näin ollen meilläkin koti pukeutuu hiljalleen juhla-asuun. Vinkkaamisen arvoinen asia muuten on, että Lidlin leikkokukat on ihania ja halpoja! Näissä kuvissa voitte nähdä jopa yhden tontunkin. Uusi sohvapöytä saapui juuri ennen joulua ja pääsi tietty heti koristamaan olokkaria. (elokuussa tilattu pöytä joka muuntui joululahjaksi itselleni
 
Mä oon kuvannut teille koristelematonta kuusta. Minusta on kiva katsoa kuusta ensin hetken aikaa ilman koristeita ja tuumata vähän mitä sen ylle laittaisi. Meillä kun ei ole perinteeksi tulleita koristeita kuusessa (siitä saisi muuten yhden perinteen lisää ;D) Lapset odottavat jo innolla, että pääsisivät kuusen kimppuun. Huomenna on sitten koristelun vuoro!
 
  
 
 


 
 
 
Metsolassa toivottaa kaikille lukijoilleen rauhaisaa joulunaikaa. Nauttikaa joka hetkestä, eläkää tässä ja nyt.
Huominen voi siten olla parempi !? :)
 
 
<3 Riitta
 
 
 

13 kommenttia

 1. Tunnelmallista ja ihanaa joulun aikaa teidän koko perheelle!
  (ps.olipa kaunis postaus kauniine kuvineen:))
  venla

  VastaaPoista
 2. Kannattaa muistaa myös se tosiasia, että joulu on lastenjuhla joten kyllä siihen on tarpeellista panostaa vähän edes vaikka kuinka vaatimaton haluat olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Olen samaa mieltä. Jäi vain sanomatta se kirjaimellisesti! Olisit lukenut rivien välistä! :) Kerroin lastemme saavan lahjoja ja kyllä meiltä tonttujakin löytyy. Mitä vielä haluat joulustamme löytyvän? Tärkeimmän jo kerroinkin postauksessa! Muistutukseksi vielä, että tämä on vain pintaraapaisu meidän touhuista näiden seinien sisällä 😊 Joulumieltä Anonyymille! 😊

   Poista
 3. Ihanat kuvat.
  Ihanaa joulun aikaa koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Rauhallista ja levollista joulua teille!
  Totta, kaiken tämän kaupallisuuden ja hösellyksen alle jää se todellinen...

  VastaaPoista
 5. Meilläkin on tänä jouluna hankittu normaalia vähemmän joululahjoja, vain ne todella tarpeelliset. Ihanaa joulua teille ♥

  VastaaPoista
 6. Niin totta, mitä kirjoitit. Joulu löytyy rauhallisesta ja rakastavasta kodista. Ei siitä lahjojen määrästä. Joulun lämpöä teille!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!